HOOFDGERECHT: Pasta Pesto met Krokante Kaas Kletskop

Artikel 3 van 7

- 400 gram pasta
- 200 gram kippendijen blokjes
- 50 gram pijnboompitten
- 400 gram spinazie
- 1 rode ui
Smaakgeheimen pesto groen
- Smaakgeheimen tapenade
- Kookroom

- Rucola Sla
- Geraspte extra belegen kaas
- Ovenpapier
- Zout en peper

 

Stap 1: 
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Leg bakpapier op een bakplaat en maak hier hoopjes kaas op die je wat platdrukt, bak deze krokant bruin tot een kletskop in de oven. Kook ondertussen de pasta gaar volgens de verpakking. Bak de pijnboompitten goudbruin. Let op: schep deze regelmatig om, de pijnboompitten kleuren snel wanneer ze op een kant liggen.

Stap 2: 
Bak de kippendijen in olie en voeg hier de spinazie aan toe samen met enkele lepels pesto en een scheut- kookroom, schep dan de gekookte pasta door de pestoroom.

Stap 3: 
Maak de borden op met de pasta, rucola en plaats de krokante kletskop hier tegen aan. Garneren met de pijnboompitten en een paar lepeltjes tapenade.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss