Gezond eten is belangrijk. Toch gebeurt het vaak dat boter of olie tijdens bakken te heet wordt, en je voedsel verbrande deeltjes bevat. Met Ghee heb je dat probleem niet. Ghee heeft namelijk een zeer hoog verbrandingspunt. Zonnebloemolie en olijfolie bijvoorbeeld verbranden rond de 160°C graden, boter al bij 130°C. Het verbrandingspunt van Ghee Easy is maar liefst 250°C. Bakken, braden of frituren in Ghee is daarom veiliger.
Ghee Easy wordt bereid volgens de traditionele Indiase methode. Alleen dan met echt goede Hollandse boter. Deze boter is afkomstig van de boerderij van de familie De Lange waar ze de koeien laten grazen bij natuurgebied de Weerribben. Gebruik Ghee in de plaats van boter of olie voor bakken, braden en frituren. Of meng bijvoorbeeld wat door gekookte rijst, ook hartstikke lekker.
Ghee verbetert de spijsvertering: goede stoffen worden beter opgenomen, afvalstoffen worden goed afgevoerd. In de Indiase Ayurveda leer is Ghee al duizenden jaren hét vet voor in de keuken. Ghee Easy zit boordevol essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 én bevat de vitamines A, D, E en K. Niet toegevoegd in een fabriek, nee, gewoon rechtstreeks uit de natuur.
De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken!