VIS RECEPTEN
Nieuwe pagina's met recepten (juli 2022)
Iedere week zullen we een recept toevoegen onder 1 van de groepen.
Als er vele recepten in onze shop beschikbaar zijn dan kunt u makkelijk zoeken binnen de recepten pagina door op uw toetsenbord te zoeken met Control-F of op een Imac/Book met Command-F.
Tik dan in de recepten pagina in de zoekbalk bijvoorbeeld in: hoofdgerecht of voorgerecht.
U kunt ook de zoekbalk van de webshop zelf bovenin gebruiken en daar zoektermen gebruiken, u ziet dan echter ook de producten zelf te voorschijn komen.
- HOOFDGERECHT: PIZZA TONIJN OM TE DELEN MET BIG SAM'S WHITE GARLIC SAUCE
Pizza "Tonno" Om te delen!
Voor het deeg:
- 75 ml handwarm water (40 graden Celsius)
- ¼ zakje instant gistkorrels (of 7,5 gram verse gist)
- ½ theelepel suiker
- 125 gram pizzabloem
- ½ theelepel zout
- 1,5 eetlepel… - HOOFDGERECHT: RIVIERKREEFTJES & GARNALEN VAN DE BBQ MET MALDON ZEEZOUT
∙ 2 kreeften, over de lengte in tweeën gesneden
∙ 450 g grote garnalen
∙ 300 g rivierkreeft
∙ 150 g ongezouten boter, zacht
∙ 1 tl Maldon-zout
∙ Gebroken zwarte peper
∙ 10 g peterselie, fijngehakt
∙ 10 g… - VOORGERECHT: GEVULDE TOMAAT MET GARNALEN EN VAN TON CITROEN MAYONAISE
Gevulde Tomaat met Garnaal
VOOR 4 PERSONEN
∙ 1 courgette
∙ 4 vleestomaten
∙ 300 gram (Hollandse) garnalen
∙ 500 gram baby spinazieblaadjes
∙ 1 citroen
∙ Verse koriander
∙ Basilicum
∙ Peper
∙ Zout
∙ Citroen… - LUNCH GERECHT: Geroosterde Knoflook Cremè Kaas op een Zalm Bagel
Roasted Garlic Cream Cheese topped with Salmon Bagel
Ingrediënten:2 bagels, gehalveerd en geroosterd
400 gram slagroomkaas
2-3 Eetlepels Stonewall Kitchen Geroosterde Knoflook Uienjam
600 gram gerookte zalm
Halve komkommer, in… - HOOFDGERECHT: Vis met Chilli-Knoflookboter
∙ 1 Gele paprika
∙ 1 Rode paprika
∙ 1 Rode peper
∙ Extra vierge olijfolie
∙ 4 filets van de meest verse vis (Bijv. Panga, Tilapia, Kabeljauw)
∙ 1 theelepel NOMU Zeevruchten Rub
∙ 25 gram boter
∙ ½ tl geplette… - VOORGERECHT: Gevulde Tomaat met Garnalen voor 4 personen
Gevulde Tomaat met Garnalen, voor 4 personen
1 courgette
4 vleestomaten
300 gram (Hollandse) garnalen
500 gram baby spinazieblaadjes
1 citroen
Verse koriander
Basilicum
Peper
Zout
Franse Citroen Mayo van Van Ton
Pers het sap van… - RECEPT: Hoofdgerecht: Kabeljauw met frisse Tuinboonsalade
400 gram kabeljauwfilet
1 sinaasappel
1,5 kilo verse tuinbonen
100 gram pancetta
1 rode peper
1 gezouten citroen
½ citroen
1 el venkelzaad
½ bosje kervel
8 el olijfolie
boter
Snijd de kabeljauw in vier gelijke stukken. Bestrooi… - RECEPT: Voor of Hoofdgerecht : BBQ Ground-Hog Burger Met Tomasu SojaSaus
Zalmfilet zonder vel (lende), 400 gram
Lente-uitjes, 2
Rode Spaanse chilipeper, 1
Limoen, 1/3
Koriander, 2 takjes
Tomasu Sojasaus, 100 ml.
Wasabipasta, 1 theelepel
Ingelegde gember, 10 plakjes
Mayonaise, 1 eetlSnij de zalmfilet in… - RECEPT: Nam Kee Vinaigrette a La 1397
Sjalot, 2
Knoflookteentje, 4
Rode peper, 1/2
Zwarte bonenpasta, 30 gram
Zwarte knoflookpulp, 10 gram
Tomasu Sojasaus, 200 ml.
Tomasu Zoete Pikante Sojasaus, 100 ml.
Zonnebloemolie, 300 ml.Maak de sjalot en knoflook schoon en hak… - RECEPT: Feestelijke Miso Ramen Soep Met Tomasu Ketjap
Ingrediënten:
4 -8 garnalen
120 gram Mie-noedels
3 eetlepels sesamolie
Tomasu Sojasaus
800 ml. groentebouillon
1-2 theelepels misopasta
2 gekookte eieren
Chiliringen
Vers geraspte nootmuskaat
Eventueel… - RECEPT: Zalm met Gembermayonaise en Tomasu SojaSaus
Ingrediënten:
1/2 zalmzijde met huid
1 eetlepel korianderzaad, venkel en laurier*
1 theelepel steranijs en kaneel*
70 g zout
70 g suiker
Een beetje verse dille en peterselie, fijngesneden
Saus:
5 eetlepels mayonaise
2 eetlepels…