Sorteer op
 • *Terra chips Stripes & Blues
  *Terra chips Stripes & Blues

  Terra Stripes & Blues zijn de ideale combinatie van een lekkere en hartige mix van zuurstokgestreepte bieten, zoete aardappelen en blauwe aardappelen. De chips worden perfect op smaak gebracht met zeezout en zien er werkelijk uit…

  € 3,99
 • *Terra chips Original
  *Terra chips Original

  Terra Original chips zijn een overheerlijke mix van exotische wortelgroenten zoals zoete aardappel, pastinaak, bataat, taro en yucca.

  € 3,99
 • *Terra chips Meditterranean
  *Terra chips Meditterranean

  Mediterranean Terra chips combineren de exotische mix van wortelgroenten van Terra Original met typische zuiderse smaken zoals knoflook, oregano en koudgeperste olijfolie. Knapperige, krokante chips die gewoonweg naar zon smaken!

  € 3,99
 • *Terra chips Blues Chips
  *Terra chips Blues Chips

  Terra Blues chips herken je aan hun ongebruikelijke maar natuurlijke blauwe kleur. Ze worden gemaakt van de blauwe aardappel die zeer gewaardeerd is onder fijnproevers en chefs over de hele wereld omwille van zijn vaste textuur en…

  € 3,99
 • *Terra chips Sweet Potatoes
  *Terra chips Sweet Potatoes

  De zoete aardappel is familie van de bataat en wordt al sinds duizenden jaren verbouwd op het Westelijk halfrond. Terra heeft ze gebruikt voor de laatste nieuwe soort: Zoete aardappel ribbelchips.

  € 3,99
 • *Terra Chips Sweet Potatoes BBQ
  *Terra Chips Sweet Potatoes BBQ

  Terra Sweet Potato BBQ Sweet & Spice zijn een vegan groentechips gemaakt van zoete aardappel.

  De zoete aardappel of bataat is een plant uit de windefamilie. De zoete aardappel heeft een inulinehoudende knol, een verdikking van de…

  € 3,99

Terra Chips kennen hun oorsprong in de Verenigde Staten, in het hippe New York, waar 2 creatieve chefs wel eens iets anders wilden dan de traditionele chips en besloten om een hapje te creeeren dat kon dienen als kleurrijke snack bij het aperitief, maar ook als smakelijke toevoeging bij een voorgerecht.

Ze gingen niet alleen aan de slag met aardappelen, maar lieten zich ook inspireren door tal van exotische wortelgroenten zoals taro, ruby taro, zoete aardappel, bataat, pastinaak en yucca. Alle Terra Chips hebben wel één ding gemeen: ze zijn volledig natuurlijk en bevatten geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleur- en smaakstoffen.

Elke zak van onze groentechips is een feest voor uw ogen en een genot voor uw smaakpapillen, en biedt een geavanceerde snackervaring zoals er geen andere bestaat. Je zult geboeid worden door de prachtige kleuren. Je zult verrast worden door de unieke brosheid. En de smaak? Die zorgt ervoor dat je er meer van wilt. Je wilt een chips die net zo lekker smaakt als hij eruit ziet. Ga er dus lekker voor zitten, ontspan je en maak je klaar om een culinaire reis te maken met TERRA® Chips.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss