Sorteer op

Twinings Of London

Twinings is een groot huis met een rijke geschiedenis van 300 jaar, unieke knowhow en passie voor thee. 

Om van elke degustatie een uitzonderlijke zintuiglijke ervaring te maken, selecteren de Tea Tasters van Twinings overal ter wereld de beste thee. En opdat u ervan zou kunnen genieten met gemoedsrust, gaat Twinings strenge verbintenissen aan inzake ethiek en werkomstandigheden op de plantages. 

Vanaf de plantage begint het theeblaadje aan een buitengewone reis om in uw kopje terecht te komen. De Tea Tasters van het Huis Twinings reizen de hele wereld rond op zoek naar de allerbeste theeblaadjes om u de meest smaakvolle theeën aan te bieden. 

De theestruik, die afstamt van de Camellia, een prachtige struik met groen blijvende bladeren en subtiele witte bloemen (die in het wild soms tot 20 meter hoog kan groeien), bestaat in twee variëteiten met prachtige exotische namen. 

De Camellia sinensis, met kleine en fijne blaadjes, is afkomstig uit China. De Camellia assamica is echter afkomstig uit de verre Indiase contreien. Deze twee variëteiten slaagden erin zich te ontwikkelen in andere regio's, hun unieke kwaliteiten te verrijken en zo ook hun smaken te diversifiëren, net zoals grote wijnen. 

De theefamilie telt vier leden: zwarte thee, groene thee, oolong thee en witte thee. Er is ook nog Rooibos, soms 'rode thee' genoemd, maar dat is strikt genomen geen thee. Twinings laat u deze schatten ontdekken…

Ontdek de 1001 geheimen van thee, ontdek het Huis Twinings!

 

© 2014 - 2021 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3000 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.