LET OP! Wij hebben veruit de laagste prijs van spekkoek die u zult vinden. Dit willen we zo lang mogelijk proberen zo te houden. Wij betalen ook een stukje aan de verzendkosten mee voor u!

Vandaar dat wij een minimale bestelling nodig hebben van slechts 20,- aan producten. Dit zijn dus minimaal 3 spekkoeken (ze zijn overigens ook prima in te vriezen)

Gelukkig heeft u ook de keuze uit ruim 1500 andere producten. Bestel bijvoorbeeld een bakje pijnboompitjes mee, of een zakje van de heerlijke Klepper & Klepper drop. Ook onze salade dressing van Kiooms is een absolute verkooptopper.
Zelf kruidenboter maken, bestel dan de Havox kruidenbotermix, altijd handig om in huis te hebben!


Deze spekkoeken worden met uitsluitend de beste grondstoffen bereid. Ze worden met zorg en liefde ambachtelijk volgens een oud Indonesisch familie recept gebakken. Laat u verassen door de pure smaak van toen. Bij alle smaken maken ze gebruik van natuurzuivere producten. Deze spekkoeken hebben een doorsnee van 18 cm en wegen 700 gram.

De meeste spekkoeken zijn een stuk lichter. Laat u niet verleiden voor lage prijsjes voor kleinere en vaak niet de originele spekkoeken. De enige echte en de lekkerste kunt u bij ons in ieder geval bestellen.

Kijk naar onze speciale groothandelsprijs voor wederverkopers zoals marktkramen en winkels etc.
 


Informatie spekkoek:

Spekkoek is een Indonesische soort cake/koek. Super bij de high tea, koffie, tussendoortje of in plaats van een koekje. 

Spekkoek bestaat uit laagjes in 2 kleuren en altijd om en om. In het oorspronkelijke recept wordt de donkere kleur verkregen door het gebruik van bruine suiker, terwijl er in de lichte lagen witte suiker zit.

Tegenwoordig zijn er diverse varianten, waarin bijvoorbeeld gebruik wordt gemaakt van cacao of de lichte lagen gekleurd worden, met bijvoorbeeld groene pandan. 

De bereiding van spekkoek kost heel veel tijd en is niet gemakkelijk, de koek moet met grote nauwkeurigheid, laagje voor laagje gebakken worden. 

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

Sorteer op
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1500 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel