Menu

Kiooms dressings                                                                                                     

Al deze dressings zijn samengesteld op basis van zonnebloemolie - de koude pers - gembersiroop en dragonazijn.

De aangegeven houdbaarheid is overigens een kwalitatieve houdbaarheid. Dat wil zeggen dat de dressing na deze datum uiteraard niet bedorven is, maar dat de smaakkwaliteit van met name de zonnebloemolie heel misschien iets achteruit kan gaan. Alle processen in het bedrijf, vanaf het mengen van de dressings tot en met het afvullen en etiketteren van de flesjes, worden handmatig uitgevoerd. Geen van de producten bevat conserveermiddelen of verdikkingsmiddelen.

Schudden voor gebruik en na openen in de koelkast te bewaren tot ten minste de datum die op de flesjes staat aangegeven.

Kiooms is een verantwoorde dressing.
Per portie bevatten alle dressings 18 kcal; ze zijn te vergelijken met light sladressings.

Alle dressings van Kiooms zijn na opening tot de aangegeven datum houdbaar. De zonnebloemolie en azijn zijn onze natuurlijke conserveermiddelen.

Voor de knoflookdressing gebruiken ze gedroogde knoflook. Je proeft de knoflook maar gaat er niet van ruiken.

Heeft uw knoflook dressing vlokken in het flesje?
Geen enkel probleem, zeker niet weggooien. De vlokkerige structuur ontstaat door een reactie tussen de knoflook, de olie en de azijn. Op het vlak waar de olie en de azijn bij elkaar komen is de reactie te zien. De reactie tast de smaak of kwaliteit niet aan. Je kunt je geopende dressing tot de houdbaarheidsdatum gebruiken.

Is uw frambozen dressing wat verkleurd en ziet hij er niet meer mooi roze uit. Geen probleem, zeker niet weggooien.
De frambozen in de dressing zijn niet gekookt, waardoor het enzym PPO aanwezig is. De dressing heeft een lage zuurgraad, waardoor verkleuring na enkele weken/maanden kan ontstaan. Het enzym tast niet de smaak of kwaliteit aan. Je kunt je geopende dressing tot de houdbaarheidsdatum gebruiken.

Voor deze dressings gebruiken ze bij Kiooms alleen de beste ingrediënten, en dat proef je!
Als basis een frisse dragonazijn, een goede kwaliteit zonnebloemolie en een lekkere zachte gembersiroop. We gebruiken geen verdikkingsmiddelen waardoor je de dressings voor gebruik goed moet schudden.

De voordelen van deze dressings zijn:

  • hoge kwaliteit in smaak;
  • natuurlijke ingrediënten;
  • glutenvrij;
  • lactosevrij;
  • voor veganisten;
  • geen conserveringsmiddelen;
  • geen smaakversterkers;
  • lang houdbaar.


De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

Sorteer op
© 2014 - 2019 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1200 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel