De Kleinste Soepfabriek ontwikkelt en produceert soepen. Maar met echte smaak zoals u ze niet vaak tegen komt.
De SmaakBeleving heeft vrijwel het volledige assortiment beschikbaar.

Volle, smakelijke en avontuurlijke soepen, geïnspireerd door reizen naar verre landen en bereid volgens traditionele ambachtelijke productiemethodes. De Kleinstesoepfabriek biedt een culinaire wereldreis, af te leggen met de tong.

Soep is er voor iedereen. Overal in de wereld en in elke laag van de bevolking eten mensen soep. Soep geeft kracht, soep geeft troost, soep geneest en soep verbroedert. Een prachtig product waar ze bij de Kleinste soepfabriek op een verantwoorde manier mee willen omgaan.

Bij De Kleinste Soepfabriek staat het slow cooking principe aan de basis van de producten. Voor de verschillende soepen en bouillons staan of botten, beenderen en/ of groenten urenlang te pruttelen, tot er een krachtige bouillon ontstaan is.
Alles wat daar vervolgens aan wordt toegevoegd is enkel biologisch en natuurlijk. 

Door middel van samenwerkingsverbanden met betrouwbare producenten (zoals biologische boer Arkema uit Noordbroek, en Do-it Barneveld ) is De Kleinste Soepfabriek verzekerd van goudeerlijke producten.

Voor de exotische soepen speurden ze de bij De Kleinste Soepfabriek de wereld af. Tijdens de zoektochten ontdekte ze onder andere Indiase dahls, Italiaanse ribollita, Turkse tarhana (gefermenteerde tomatenyoghurtsoep), Palestijnse olijfoliesoep en Mexicaanse mole.

De beschikbaarheid van ingrediënten bepaalt of de soepen op dat moment geproduceerd kunnen worden. Ook is de samenstelling niet standaard. Afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft, kunnen de ingrediënten worden aangepast waardoor de smaken minimaal kunnen verschillen per productieronde.

 

© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3000 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel