Sorteer op

De ambachtelijke toast wordt volgens oud familierecept geproduceerd. Dagelijks wordt de toast vers gebakken en terug gekoeld, om een dag later flinterdun te worden versneden en afgebakken tot krokante en smaakvolle toast.

Door de ambachtelijke werkwijze, heeft de toast een heerlijk krokante “bite”! Bij het openmaken van de verpakking komt de geur van verse toast je direct tegemoet.

Heerlijk met roomboter, of bij een stukje kaas.

Kletzenbrood is een donker brood met stevige bite, rijk gevuld met vijgen, pruimen, diverse soorten noten, abrikozen, rozijnen en specerijen. De smaak en geur zijn zoet en licht gekruid. 

Kletzenbrood wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd. Alle gebruikte ingrediënten zijn dan ook van zeer hoge kwaliteit. De toevoeging van zuurdesem die een natuurlijke gisting van 24 uur heeft, zorgt ervoor dat het brood gemakkelijk verteerbaar is.

De combinatie van hartige en zoete ingrediënten geeft u een heel speciaal brood met een heerlijk aroma.

    

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss