Sorteer op
 • Sambalmeisje Sambal extra Pittig
  Sambalmeisje Sambal extra Pittig

  Gebakken peper melange extra pittig van verse pepers met uien, limoen en specerijen. Geschikt als dipsaus, delicatesse op een boterham met pindakaas, rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  € 4,99
 • Sambalmeisje Sambal gemalen Pepers Naturel
  Sambalmeisje Sambal gemalen Pepers Naturel

  Gemalen pepers melange van verse pepers, limoen en specerijen. Geschikt voor de rijsttafel, vlees, kip en groentegerechten. Zoute sambal om mee te koken en ook lekker om je gerecht of maaltijd extra pit te geven. *Ter vergelijking…

  € 4,99
 • Sambalmeisje Sambal gevaarlijk Pittig
  Sambalmeisje Sambal gevaarlijk Pittig

  Gebakken peper melange GEVAARLIJK PITTIG! van verse pepers met uien, limoen en specerijen. Zoete sambal van werelds pittigste pepers: “De Carolina Reaper” en is echt niet voor beginners! Dit is een sambal voor mensen die op de…

  € 17,95
 • Sambalmeisje Sambal pittig
  Sambalmeisje Sambal pittig

  Pikante gebakken peper melange van verse pepers, uien, limoen en specerijen. Geschikt als dipsaus, delicatesse op een boterham met pindakaas, rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  € 4,99
 • Sambalmeisje Sambal Zoet en Pittig
  Sambalmeisje Sambal Zoet en Pittig

  Milde gebakken peper melange van verse pepers, limoen en specerijen. Geschikt als dipsaus, delicatesse op een boterham met pindakaas, rijsttafel, vlees, kip en visgerechten.

  € 4,99

In 2021 is het Sambalmeisje begonnen.
Vanaf dat moment begon haar zoektocht van peper naar sambal. Het gaat niet alleen om de pittigheid; de smaak is ontzettend belangrijk. Sambal moet een aanvulling op een gerecht zijn.

Voor het Sambalmeisje was het al vanzelfsprekend om sambal overal bij te eten, zoals bij een broodje pindakaas, in de soep, een patatje en bij de borrelplank dus eigenlijk als delicatesse.

Ze kwam er al snel achter dat veel mensen denken dat sambal pittig is, maar dat hoeft niet zo te zijn.
Sambal gaat om de smaak, het moet een aanvulling zijn bij een gerecht.

Normaal zit sambal in het gerecht maar als je het uit een potje sambal pakt is het zelf te doseren, daarom heeft ze smaken op de markt gebracht die voor iedereen toegankelijk zijn.
 

   

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss