Sorteer op
 • Chocolaterie Carré Amuselle likeur pralines
  Chocolaterie Carré Amuselle likeur pralines

  Top kwaliteit pralines van de Belgische Cholaterie Carré. Verpakt in een mooi houten kistje, zeer mooi (relatie) geschenk.

  Alle likeuren zijn van de bekende topmerken en staan op alle pralines per soort afgebeeld.

  18 stuks in 8…

  € 12,75
 • Chocolaterie Carré ChocOBeer
  Chocolaterie Carré ChocOBeer

  Top kwaliteit ChocOBeer van de Belgische Cholaterie Carré. Verpakt in een mooi houten kistje, zeer mooi (relatie) geschenk.

  Het is een concept (Patent Pending) waarbij de pure, krachtige smaak van chocolade vermengd wordt met de…

  € 10,75Vierentwintig jaar geleden blies meester-chocolatier Dirk Naert het stof van een authentiek traditioneel recept voor likeurpralines. Met een procedé dat door vele vakgenoten als te arbeidsintensief werd beschouwd, bouwde Chocolaterie Carré aan een uitdagend assortiment van pralines met vloeibare inhoud. Dankzij de zin voor experiment en innovatie ontwikkelde het bedrijf een internationaal erkend smakenpallet van klassieke likeuren over frisse cocktailtoetsen. Dat innoveren in het DNA van Chocolaterie Carré zit ingebakken bewijst de praline met Banyuls wijn, een gegeerd product in Japan. In een land dat traditie  hoog in het vaandel voert wordt de combinatie van vakkunde en vernieuwing op prijs gesteld.

Ondanks een klantenbestand in Japan, China, Denemarken, Ijsland, Amerika, Rusland en Australië voelden de drijvende krachten achter Chocolaterie Carré echter nog niet de behoefte om op de lauweren te rusten.

Chocolaterie Carré is niet alleen een verhaal van ambacht en traditie. Het is ook het levenswerk van mensen: Meester-chocolatier Dirk Naert, in tandem met echtgenote Mieke Vandenberghe, die met haar uitgekiende blik op esthetiek en kwaliteitszin de noodzakelijke factoren ontwikkelde om Chocolaterie Carré succesvol en met blik op de wereld uit te bouwen.
Samen maakten ze van Chocolaterie Carré het bedrijf dat  het vandaag is geworden: een betrouwbare leverancier van kwalitatieve producten in uitstekende verpakkingen, met als paradepaardje het merk ChocOBeer: een praline met vloeibare biervulling.

© 2014 - 2021 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3500 producten! | sitemap | rss