Stel helemaal zelf uw pakket samen uit onze webshop.
Een zeer ruime keuze uit onderscheidende producten,  geen onbruikbare producten die u vaak in de vooraf samengestelde pakketten tegen komt. U beslist zelf 100% de samenstelling!

Ondanks dat je altijd dankbaar moet zijn met wat je krijgt, zitten sommige kerstpakketten vol met producten die je nooit gebruikt . Wij zijn van mening, dat dit anders kan. Mensen moeten zich de smaak herinneren en erop terugkomen. 

Maak een keuze uit toegankelijke producten, die vrijwel ieder gezin/persoon gebruikt. Maar dan wel in een leuke verpakking, en het belangrijkste, op smaak geselecteerd! Wij kunnen u altijd adviseren uit onze bestsellers!

U ziet deze producten dan ook niet in iedere supermarkt. Allemaal lang houdbare producten, die zich bij ons al bewezen hebben.

U kunt natuurlijk per product het aantal gewenste eenheden bestellen en laten verzenden, u kunt deze dan zelf erg voordelig tot een mooi onderscheidend pakket samenstellen.

Wilt u een compleet verpakt pakket ook dat is mogelijk, hoe te verpakken en bezorging of eventueel zelf afhalen gaat altijd in overleg.

Voor info mail naar: Info@DeSmaakbeleving.nl

 

 

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

 

© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss