Sorteer op
 • Formosa Gourmet Sardines Paté
  Formosa Gourmet Sardines Paté

  De sardines van Formosa Gourmet worden elke dag vers gevangen aan de zuidkust van Portugal en direct verwerkt tot een heerlijke paté die het goed doet op een borrelplankje, bij een toastje of stokbroodje.

  € 4,99
 • Formosa Gourmet Spicy Sardines Paté
  Formosa Gourmet Spicy Sardines Paté

  De sardines van Formosa Gourmet worden elke dag vers gevangen aan de kust van de Algarve in Portugal en direct verwerkt tot een heerlijke pittige paté die het goed doet op een borrelplankje, bij een toastje of stokbroodje en door…

  € 5,50
 • Formosa Gourmet Makreel Paté
  Formosa Gourmet Makreel Paté

  De makreel van Formosa Gourmet wordt elke dag vers gevangen aan de zuidkust van Portugal en direct verwerkt tot een heerlijke paté die het goed doet op een toastje of stokbroodje. Ook lekker door een pastasalade.

  € 5,75
 • Formosa Gourmet Tonijn Paté
  Formosa Gourmet Tonijn Paté

  ----------
  De tonijn van Formosa Gourmet wordt elke dag vers gevangen en daarna op authentieke manier geconserveerd. De tonijnpaté doet het goed als borrelhapje op een toastje of als crostini en smaakt heerlijk op een sandwich…

  € 5,50
 • Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie
  Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie

  Met de sardines in blik van Formosa Gourmet haal je de Algarve in huis. De vis wordt dagelijks vers gevangen bij het natuurgebied Ria Formosa in Portugal en direct verwerkt. De blikken zijn vrolijk verpakt, perfect voor een…

  € 4,75
 • Formosa Gourmet Makreel in Tomatensaus.
  Formosa Gourmet Makreel in Tomatensaus.

  De makreel van Formosa Gourmet wordt dagelijks vers gevangen in de Atlantische oceaan bij de kust van Portugal en direct verwerkt. De tomatensaus geeft de vis een heerlijke Mediterraanse smaak. De blikken zijn vrolijk verpakt en…

  € 5,50
 • Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie Citroen.
  Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie Citroen.

  Een blikje vol lekkers! De verse vangst van Portusese visser wordt door Formosa Gourmet direct verwerkt, zo behoudt de ingeblikte vis zijn verse smaak.

  Maak met de sardines in citroenolijfolie frisse Mexicaanse tapas of een…

  € 4,75
 • Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie Chili
  Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie Chili

  De visconserven van Formosa Gourmet worden ambachtelijk gemaakt en dat proef je! De sardines worden dageljks vers gevangen en direct verwerkt. Deze sardines in blik hebben een heerlijke pittige smaak en passen zowel bij…

  € 4,75
 • Formosa Gourmet Sardines met Tomaten
  Formosa Gourmet Sardines met Tomaten

  De vis van Formosa Gourmet komt uit een prachtig natuurgebied in Portugal. Dagelijks versgevangen, direct verwerkt om zo de verse smaak te behouden.

  De sardines met tomatensaus zijn ideaal voor op de borrelplank. Combineer met…

  € 4,50
 • Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie, zonder Graat en Huid,
  Formosa Gourmet Sardines in Olijfolie, zonder Graat en Huid,

  Dagelijks vers gevangen en direct verwerkt. De visconserven van Formosa Gourmet worden ambachtelijk bereidt en dat proef je.

  Deze sardines zijn gefileerd en vrij van graten en huid.

  € 5,99
 • Formosa Gourmet Tonijn in Olijfolie
  Formosa Gourmet Tonijn in Olijfolie

  Onmisbaar in de voorraadkast: ingeblikte tonijn met olijfolie. Deze veelzijdige vis in blik geeft extra smaak aan je pizza, pastagerecht, salade en wrap.

  € 6,99
 • Formosa Gourmet Tonijnfilets met Gedroogde Tomaat.
  Formosa Gourmet Tonijnfilets met Gedroogde Tomaat.

  De tonijn in blik van Formosa Gourmet wordt op ambachelijke wijze gemaakt. De vis wordt dagelijks vers gevangen en direct ingeblikt.

  Salades, pasta's, wraps: deze tonijn met gedroogde tomaat kan je overal bij eten.

  € 6,99
 • Formosa Gourmet Makreelfilets in Olijfolie.
  Formosa Gourmet Makreelfilets in Olijfolie.

  Een delicatesse uit Portugal! Deze makreelfilets worden op ambachtelijke wijze geconserveerd door Formosa Gourmet.

  € 5,50
 • Formosa Gourmet Makreelfilets in Pittige Olijfolie
  Formosa Gourmet Makreelfilets in Pittige Olijfolie

  Een pittige smaakmaker! De vis van Formosa Gourmet gaat zo van de zee in het blik en op je bord. Heerlijk op brood en in een wrap of maak er een gezonde salade mee.

  € 5,50
 • Formosa Gourmet Tonijnfilet Rozemarijn
  Formosa Gourmet Tonijnfilet Rozemarijn

  De producten van Formosa Gourmet worden elke dag vers gevangen aan de zuidkust van Portugal en direct verwerkt tot een heerlijke paté die het goed doet op een borrelplankje, bij een toastje of stokbroodje.

  De tonijn in blik van…

  € 7,50

Formosa Gourmet brengt u de beste producten van Portugal en Ria Formosa. Ons assortiment bestaat uit zorgvuldig geselecteerde Portugese gerechten van hoge kwaliteit.

Ria Formosa, gelegen in het zuiden van Portugal, is een beschermd gebied van eenvoudige schoonheid en een oase voor wilde dieren. Al meer dan 150 jaar wordt daar op ambachtelijke wijze de beste kwaliteit vis in blik geproduceerd.

We gebruiken alleen de meest verse vis van de vangst van de dag, gevangen in de wilde wateren van de Atlantische Oceaan voor de kust van Portugal. Elke dag wordt de beste vis zorgvuldig geselecteerd en met de hand behandeld om de beste kwaliteit visconserven te leveren.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss