Sorteer op
 • La Mole Crosti Basil Garlic
  La Mole Crosti Basil Garlic

  Crostì is goudkleurige, ovengebakken toast. De Crostì met basilicum en knoflook is lekker bij een aperitief, bij de maaltijd of gewoon zo tussendoor. Ze zijn luchtig, knapperig en rijk van smaak. Probeer ze eens in, of bij de…

  € 1,99
 • La Mole Crosti Olive Oil
  La Mole Crosti Olive Oil

  Crostì is goudkleurige, ovengebakken toast. De Crostì olijfolie is lekker bij een aperitief, bij de maaltijd of gewoon zo tussendoor. Ze zijn luchtig, knapperig en rijk van smaak. Probeer ze eens in, of bij de soep!

  € 1,99
 • La Mole Crosti Tomaat Basilicum
  La Mole Crosti Tomaat Basilicum

  Crostì is goudkleurige, ovengebakken toast. De Crostì met tomaat en basilicum is lekker bij een aperitief, bij de maaltijd of gewoon zo tussendoor. Ze zijn luchtig, knapperig en rijk van smaak. Probeer ze eens in, of bij de soep!

  € 1,99
 • La Mole Crosti Rozemarijn
  La Mole Crosti Rozemarijn

  Crostì is goudkleurige, ovengebakken toast. De Crostì rozemarijn is lekker bij een aperitief, bij de maaltijd of gewoon zo tussendoor. Ze zijn luchtig, knapperig en rijk van smaak. Probeer ze eens in, of bij de soep!

  € 1,99
 • La Mole Dipstokjes Naturel.
  La Mole Dipstokjes Naturel.

  Dipstokje naturel. Gemiddeld formaat zodat er makkelijk mee gedipt kan worden. Lekker bij de antipasto, soep, salade of als dipstokje bij tapenades of kaascremes.

  € 2,49
 • La Mole Pancrek Classic
  La Mole Pancrek Classic
  € 2,49
 • *La Mole Sfornatini met Olijf
  *La Mole Sfornatini met Olijf

  Sfornatini zijn natuurlijke zuurdesem broodsticks, licht, verleidelijk en perfect bij soep, voorgerechten of omwikkeld met gedroogde ham of zalm als borrelhapje.

  € 2,49
 • La Mole Pantosto Aglio & Parsley
 • La Mole Savoiardi Lange Vingers
  La Mole Savoiardi Lange Vingers

  Deze brosse luchtige lange vingers zijn perfect voor het maken van Tiramisu.

  € 3,99
 • La Mole Amaretti
  La Mole Amaretti

  Amaretti koekjes zijn een klassiek recept van Italiaans gebak: lekker brosse en krokante koekjes gemaakt van suiker, eiwit en abrikozenpitten.

  Heerlijk voor tussendoor, bij de koffie of als blikvanger in desserts.

  € 2,99
 • La Mole Cantuccini Amandel
  La Mole Cantuccini Amandel

  De “Cantuccini”, afkomstig uit Toscane, zijn een van de meest bekende en geliefde koekjes ter wereld. Een overvloed aan amandelen gecombineerd met een delicate toets van vanille en citrusvruchten, een knapperig genot dat de…

  € 3,99
 • La Mole Cantuccini Chocolade
  La Mole Cantuccini Chocolade

  De “Cantuccini”, afkomstig uit Toscane, zijn een van de meest bekende en geliefde koekjes ter wereld. Een overvloed aan amandelen gecombineerd met een delicate toets van vanille, chocolade en citrusvruchten, een knapperig…

  € 3,99


Het Italiaanse La Mole is opgericht in 1978 en produceert sindsdien op ambachtelijke maar moderne wijze hoogwaardige graanproducten, gemaakt van de beste ingredienten.
 

La Mole biedt een uitgebreid assortiment met toast en crackers.
Pancrek zijn lichte brosse crackers geschikt als dipper en onderlegger. Pantosto is een ovengebakken krokante snack en garnituur voor in de soep. De It's Pizza zijn smalle dunne stroken van gebakken brood met de onmiskenbare Italiaanse smaken pizza en focaccia rozemarijn. Schiacciatina zijn mediterraanse maaltijdcrackers volgens authentiek “Mantovana Recept” wat duidt op de dakpanstructuur van de cracker. En de Crosti is een knapperig geroosterd broodje met olijfolie en een intens hartige smaak.

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss