Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@desmaakbeleving.nl

Omschrijf duidelijk uw opmerking/klacht en dan zorgen wij altijd voor een passende oplossing.
Bij breuk graag een foto van het product nog in de verpakking mailen indien mogelijk.

Verse producten zoals spekkoek kunnen nooit retour worden gestuurd, ook dienen de verpakkingen onbeschadigd en niet geopend te zijn. Producten mogen nooit worden weggegooid zonder overleg. Mocht er iets niet in orde zijn vragen wij u om ons altijd eerst een mail te sturen.

U heeft wettelijk gezien 14 dagen de tijd om producten voor een retour aan te melden. Na deze melding heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw pakket daadwerkelijk retour te sturen.
Uiteraard zou het de afhandeling versnellen als u direct een mail stuurt en de producten direct retour stuurt. Bij het ontvangen van het retour pakket zullen wij direct het gehele orderbedrag inclisief de verzendkosten aan u terugbetalen.


De retourkosten zijn wel voor uw eigen rekening. Uiteraard niet als De SmaakBeleving of onze partner PostNL in gebreke is gebleven, dan zullen wij deze voor onze rekening nemen. Neem altijd eerst contact met ons op voordat iets eventueel retour gestuurd gaat worden.

Leidt bovenstaande niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur waar wij bij zijn aangesloten. 
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie.
Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de
Europese Unie.

Uiteraard zal de optie in de laatste alinea niet voorkomen, samen komen wij er zeker uit, dit is echter een verplicthing en een recht wat u heeft. Natuurlijk voldoen wij aan alle voorwaarden en willen we u de mogelijkheden aangeven.

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss