Sorteer op
 • Cordero Risotto Eekhoorntjesbrood en Tomaat
  Cordero Risotto Eekhoorntjesbrood en Tomaat

  De risotto mixen van Cordero hebben als basis de exclusieve carnaroli rijst.

  De hoogwaardige gedroogde eekhoorntjesbrood en tomaat geven samen met het vocht dat wordt toegevoegd (wijn en bouillon) de rijke smaak aan het risotto…

  € 5,50
 • Cordero Risotto met Courgettebloemen
  Cordero Risotto met Courgettebloemen

  Carnaroli, de koning onder de rijstvarianten geschikt voor het maken van echte Italiaanse risotto is de basis voor deze exclusieve risotto.

  Risotto als gerecht past perfect in de huidige trends - slow foods, vegetarisch,…

  € 5,50
 • Cordero Risotto met Truffel
  Cordero Risotto met Truffel

  De risotto mixen van Cordero hebben als basis de exclusieve carnaroli rijst. De hoogwaardige gedroogde truffel geeft samen met het vocht dat wordt toegevoegd (wijn en bouillon) de rijke smaak aan het risotto gerecht.

  Het enige…

  € 5,50

Cordero is de merknaam van een hoogwaardig concept rijst en granen van een familiebedrijf in Piëmonte.

Met ruim 60 jaar ervaring heeft deze familie de kennis om de beste kwaliteit te selecteren en door de vacuüm verpakking blijft het product perfect bewaard.

Er is veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de verpakking; de kleinere maat van de verpakking voorkomt dat restjes overblijven in de keukenkastjes.

Één verpakking is namelijk voldoende voor 3 tot 4 porties rijst. Rijst is een van de meest populaire voedingsmiddelen in de wereld en de varianten van Cordero zijn bijna allemaal oorspronkelijk uit Italië.

© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss