Sorteer op
 • Verduijn’s Amandelkoekjes
  Verduijn’s Amandelkoekjes

  Lekkere biscuitjes met echte stukjes amandel. Deze koekjes staan ook wel bekend als amandelbrood en zijn verrassend lekker met kaas.

  € 2,49
 • Verduijn’s Boterwafels
  Verduijn’s Boterwafels

  Heerlijke, traditionele boterwafeltjes gemaakt met echte roomboter. Ook lekker als bijvoorbeeld versiering bij desserts.

  € 2,49
 • Verduijn’s Kaasbladerdeeg Wafels
  Verduijn’s Kaasbladerdeeg Wafels

  De kaasbladerdeegwafels van Verduijn’s zijn verrassend krokant, met echte Gouda kaas. Heerlijk zijn om zo op te eten, maar de wafels zijn extra lekker wanneer je ze belegd met bijvoorbeeld een plakje kaas, burrata of verse pesto.

  € 2,59
 • Verduijn’s KaasWafels
  Verduijn’s KaasWafels

  De kaaswafels van Verduijn’s zijn verrassend krokant. Heerlijk zijn om zo op te eten, maar de wafels zijn extra lekker wanneer je ze belegd met bijvoorbeeld een plakje kaas, burrata of verse pesto.

  € 2,49
 • Verduijn’s Parmezaan Wafels
  Verduijn’s Parmezaan Wafels

  De parmezaanwafels van Verduijn’s zijn verrassend intens van smaak. Heerlijk zijn om zo op te eten, maar de wafels zijn extra lekker wanneer je ze belegd met bijvoorbeeld een plakje kaas, burrata of verse pesto.

  € 2,69
 • Verduijn’s Peper Crackers
  Verduijn’s Peper Crackers

  De zwarte peper crackers van Verduijn’s zijn verrassend pittig van smaak. De crackers zijn lekker om zo te eten, maar probeer ze ook eens met foie gras en vijgen.

  € 2,49
 • Verduijn’s Pesto Wafels met Oude Kaas
  Verduijn’s Pesto Wafels met Oude Kaas

  De kaaswafels van Verduijn’s zijn verrassend intens van smaak, dankzij echte Italiaanse pesto. Heerlijk zijn om zo op te eten, maar de wafels zijn extra lekker wanneer je ze belegd met bijvoorbeeld een plakje kaas, burrata of…

  € 2,49
 • Verduijn’s Tomaatwafels met Basilicum
  Verduijn’s Tomaatwafels met Basilicum

  Heerlijk knapperige kaasbiscuits met tomaat en basilicum.

  Heerlijk om zo op te eten, maar de wafels zijn extra lekker wanneer je ze belegd met bijvoorbeeld mozzarella, burrata of met een goede pesto.

  € 2,49
 • Verduijn’s Rozemarijn Crackers
  Verduijn’s Rozemarijn Crackers

  De rozemarijn crackers van Verduijn’s zijn verrassend van smaak. De crackers zijn lekker om zo te eten, maar probeer ze ook eens met roomkaas en een plakje ham of kipfilet.

  € 2,49
 • Verduijn’s Cranberry Thins
  Verduijn’s Cranberry Thins

  Heerlijke, dunne biscuits met cranberry/framboos smaak.

  Lekker voor bij de koffie of thee, of om desserts mee te versieren.

  € 2,49
 • Verduijn’s Peanut Crunch (Kletskoppen)
  Verduijn’s Peanut Crunch (Kletskoppen)

  De Peanut Crunch kennen we in Nederland beter als kletskop, heerlijk voor bij de koffie of thee of bijvoorbeeld als decoratie bij desserts.

  € 2,49
 • Verduijn’s Zeeuwse Suikerwafels
  Verduijn’s Zeeuwse Suikerwafels

  Het originele wafeltjes waarmee alles begonnen is in 1935 … een goudbruin gebakken, dun en knapperig wafeltje, mooi gebalanceerd qua smaak, een klassieker die het nog steeds uitstekend doet op het schap!

  € 2,09

Verduijn’s is oorspronkelijk opgericht in het dorp Breskens (Zeeland) in de garage van het huis van oprichter Piet Verduijn. Sinds 1986 is het bedrijf in handen van kleinzoons Jean Pierre & Henk.

Met grote nauwkeurigheid worden de ingrediënten voorbereid, samengevoegd en gemengd.

Het bakken van de biscuits is een nauwgezet proces waarbij kleine verschillen in temperatuur en baktijd een grote invloed hebben. De ovens worden tijdens het bakken vaak bijgesteld om een optimaal resultaat te krijgen. Het is een echt ambachtelijk proces.

Als de biscuits uit de oven komen zijn ze nog erg warm. Op de transportband worden ze daarom voorzichtig gekoeld. Vervolgens worden de biscuits met veel zorg voorzien van hun beschermende verpakkingsmateriaal, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Te donkere, lichte of gebroken biscuits komen er niet doorheen.

Alleen de beste zijn goed genoeg voor de koekjes van Verduijn’s!

© 2014 - 2021 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 3500 producten! | sitemap | rss