Sorteer op

Op deze pagina kunnen partijen staan die we opkopen, of producten met een korte tht of misschien soms net erover, wellicht net iets leuks of lekkers wat u dan met een leuke korting kunt kopen. 

Een THT datum, wil zeggen ten MINSTE houdbaar tot. De producten die wij verkopen zijn geen van allen dan ook direct erna niet meer te gebruiken uiteraard. Sommige zelfs nog maanden erna zonder enkel probleem. OP=OP! Samen tegen verspilling!

Omdat wij strakke afspraken met onze leveranciers hebben en alleen de hardlopers van de ruim 7000 producten op voorraad hebben kunnen wij vrijwel altijd lange datums aanbieden. Dat is ook waar wij sterk in zijn! We hebben gelukkig dus weinig producten die we moeten opruimen.
Soms kopen we bewust een partij met een korte datum als de leveranciers restanten hebben of als er producten uit hun assortiment gaan.

Producten die we aanbieden kunnen dus een kortere datum hebben, maar soms ook niet. Het kan ook zijn dat er een product bij ons uit het assortiment gaat en dat we ruimte willen maken in ons magazijn.
Als de datum korter is dan vermelden we dit bij het product.

Maar... we bieden sinds kort ook soms mooie partijen aan, ook op=op!
We hebben enkele leveranciers laten weten dat we  leuke acties zoeken, we ze willen helpen met de laatste producten die uit hun assortiment gaan en seizoensproducten die over zijn gebleven of producten waar de datum wat korter van is.

Super handel voor mooie prijzen!

Bij vragen, kunt u ons altijd mailen uiteraard.

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss