Dapeppa maakt sinds 2011 bakproducten met 100% aandacht voor smaak. Koekenbakker Dennis is begonnen op de markt maar al snel werden de producten ook door enthousiaste winkeliers verkocht.

Bij Dapeppa weet je hoe de producten worden gemaakt, door wie, met wat en waar. Dapeppa is eigenzinnig, vrolijk en altijd op zoek naar vernieuwing. Dapeppa houdt van mensen, bakken en eten. In welke kleur, vorm of smaak dan ook! Iedereen is uniek, net zoals haar producten.

De producten van dapeppa worden in Nederland met de hand gemaakt. 

Zo worden de koekjespotten volledig met de hand gevuld. We zorgen ervoor dat iedere koekjespot met zorg en aandacht gevuld word. De ingrediënten worden afgewogen en daarna in de potten gedaan.

Het bloem word door molens in Nederland gemalen met grotendeels Nederlandse granen. 

Bij Dapeppa zijn ze ervan overtuigd dat je kunt zien en proeven dat dapeppa’s koekjespotten en overige producten met aandacht zijn gemaakt door vrolijke mensen. 

Sinds 2012 werken ze intensief samen met diverse Sociale Werkvoorzieningen. Ze zijn enorm blij met deze samenwerking en hebben hier geweldige mensen ontmoet die ze helpen om de producten te maken. 

          

Sorteer op
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 2000 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel