Sorteer op

NOMU Zuid Afrikaanse kruiden Rubs zijn geweldig makkelijk in gebruik. Zeker in de BBQ periode zijn ze extra populair.
Er zijn varianten te bestellen voor groente, en allerlei soorten vlees, vis & kip!
We hebben een selectie van de meest gewilde smaken op voorraad.

Rubs van NOMU:

Geïnspireerd door smaken van over de hele wereld en voor elk gerecht, denk dan aan het Zuid Africaanse merk NOMU.

Droge perfect samengestelde kruidenmixen die u combineert met olijfolie en rechtstreeks op uw vlees, vis, kip of groenten wrijft of als een traditionele marinade gebruikt. 

Met deze RUBS kun je onvergetelijke feesten bereiden zonder veel gedoe. 
Deze rubs van de hoogste kwaliteit voegen een onovertroffen smaak toe aan uw eten en zullen innovatie en experimenten in de keuken stimuleren. 
Want in Zuid Africa hebben ze verstand van vlees, kip of vis op de BBQ!

Het merk NOMU is opgericht door de zeer bekende Zuid-Afrikaanse culinaire bekendheid Tracy Foulkes in december 2000. Sindsdien zijn deze culinaire en lifestyle producten zeer gewild in een groot gedeelte van de wereld. 

De liefde van Tracy voor kruiden & specerijen, haar obsessie voor kwaliteit en de stijlvolle ongecompliceerde manier van koken, waarvan zij houdt, is heel duidelijk aanwezig in de range van 
NOMU producten. 

NOMU's eetstijl is voedzaam, gezond en laag in vetgehalte en er worden alleen ingredienten van de hoogdte kwaliteit gebruikt. De Rubs,bevatten geen MSG's, conserveringsmiddelen, kunstmatige toevoegingen en geen aroma's. 
Alle producten worden geproduceerd in een HACCP goedgekeurde omgeving, in overeenstemming met de hoogste internationale hygiene standaard. 
NOMU producten zijn ook nog eens Halal en Kosher gecertificeerd.

 

NoMu heeft u in onze webshop gevonden, dan kent u vast ook de chutney van Mrs Ball's.

Er schuilt een fascinerend verhaal achter het enorme succes van Mrs Ball's Chutney, de Chutney die Zuid-Afrika op de kaart had gezet.

Het verhaal vindt haar oorsprong in Canada! In 1852 reisden kapitein Adkins en zijn vrouw van Canada naar Australië en kwamen zij terecht in Zuid-Afrika.
Mevrouw Adkins maakte daar haar Chutney volgens een oud Canadees familierecept en gaf het door aan haar dochter Amelia.
Amelia trouwde mijnheer Ball en verhuisde naar Kaapstad alwaar zij het recept voor familie en vrienden bereide. De productie werd steeds groter en professioneler.

Mrs Ball's Chutneys gaan inmiddels de hele wereld over. 

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss