VEGETARISCHE RECEPTEN

Nieuwe pagina's met recepten (juli 2022)

Iedere week zullen we een recept toevoegen onder 1 van de groepen.

Als er vele recepten in onze shop beschikbaar zijn dan kunt u makkelijk zoeken binnen de recepten pagina door op uw toetsenbord te zoeken met Control-F of op een Imac/Book met Command-F. 
Tik dan in de recepten pagina in de zoekbalk bijvoorbeeld in: hoofdgerecht of voorgerecht.

U kunt ook de zoekbalk van de webshop zelf bovenin gebruiken en daar zoektermen gebruiken, u ziet dan echter ook de producten zelf te voorschijn komen.

 

Sorteer op
  • RECEPT: Vegetarische Wellington met Maldon Zeezout
    RECEPT: Vegetarische Wellington met Maldon Zeezout

    Verwarm de oven voor op 180°C.

    Begin met de flespompoen. Spreid de blokjes pompoen uit over een bakplaat en sprenkel er een beetje olie, Maldon-zout en gebroken zwarte peper over. Schuif de bakplaat in de oven en rooster de…

  • RECEPT: Sticky Fig Relish, Geitenkaas, Tomaat en Courgette Taart
    RECEPT: Sticky Fig Relish, Geitenkaas, Tomaat en Courgette Taart

    ∙ Gewoon meel, om te bestuiven
    ∙ 320g pak kruimeldeeg
    ∙ 2 grote courgettes, grof geraspt
    ∙ 1-2 tl zout
    ∙ klontje boter
    ∙ Handvol cherrytomaatjes, in dikke plakken gesneden
    ∙ 215 ml slagroom
    ∙ 3 eieren,…

  • RECEPT: Perzik, basilicum, limoen en gemarineerde Feta
    RECEPT: Perzik, basilicum, limoen en gemarineerde Feta

    Peaches, basil and lime and chili marinated feta
    voor 2 personen
    ∙ 150 g goede kwaliteit feta
    ∙ sap van 2 limoenen
    ∙ 50 ml Neolea extra vierge olijfolie
    ∙ 4 rode pepers, zaadjes verwijderd en fijngesneden
    ∙ 8 rijpe…

  • RECEPT: Geroosterde Chinese Kool met Tomasu Sojasaus
    RECEPT: Geroosterde Chinese Kool met Tomasu Sojasaus

    ∙ 1 Chinese kool
    ∙ Olijfolie 4 eetlepels
    ∙ Ras el hanout, 4 eetlepels
    ∙ Crème fraiche, 2 eetlepels
    ∙ Tomasu sojasaus½ eetlepel
    ∙ Zeewiervlokken (toko), 1 eetlepel
    ∙ Kervel, 4 takjes
    ∙ Kleine uien kilo
    ∙ Tijm…

  • RECEPT: Frisse Appelsalade met SmaakGeheimen Honing Mosterd Dressing
    RECEPT: Frisse Appelsalade met SmaakGeheimen Honing Mosterd Dressing

    Frisse Appelsalade met SmaakGeheimen Honing Mosterd Dressing

    ∙ Veldsla
    ∙ Bieslook
    ∙ Boerenkaas
    ∙ Frisse appel
    ∙ Smaakgeheimen Dressing Honing mosterd*

    (Deze fles is 500 ml. We hebben ook kleine flesjes in ons…

  • RECEPT: Bloody (Gazpacho) Mary met Wodka
    RECEPT: Bloody (Gazpacho) Mary met Wodka

    Ingrediënten:

    ∙ Kleinste Soepfabriek Gazpacho
    ∙ Wodka
    ∙ Tabasco
    ∙ Citroensap
    ∙ Worcestershiresaus
    ∙ Selderij
    ∙ Ijsblokjes

    Bereiding:

    Meng 1 deel wodka met 3 delen Kleinstesoepfabriek Gazpacho.

    Voeg hieraan wat…

  • RECEPT: Pasta met Gin en Zeeuwse Zoute Zwarte Knoflook
    RECEPT: Pasta met Gin en Zeeuwse Zoute Zwarte Knoflook

    Ingrediënten:

    ∙ 500 gram penne pasta
    ∙ 25 gram roomboter
    ∙ 1 gesnipperde ui
    ∙ 2 teentjes fijngehakte knoflook
    ∙ 1 eetlepell tomatenpuree
    ∙ 1 blik tomatenblokjes
    ∙ 100 ml slagroom
    ∙ Zeeuwsche Zoute Zwarte…

  • RECEPT: Gegrilde Citroen Boerenkool Ricotta Flatbread.
    RECEPT: Gegrilde Citroen Boerenkool Ricotta Flatbread.

    Gegrilde citroen boerenkool ricotta flatbread.
    ∙ 500 gram pizzadeeg
    ∙ 600 gram ricotta
    ∙ 1/4 theelepel zout
    ∙ 1/4 theelepel peper
    ∙ 1/4 kop parmezaanse kaas, plus meer voor garnering
    ∙ 1 theelepel Nielsen-Massey…

  • RECEPT: Griekse toast met Tzatziki, Halloumi en Komkommer
    RECEPT: Griekse toast met Tzatziki, Halloumi en Komkommer

    ​​Griekse toast met Tzatziki, Halloumi en Komkommer

    ∙ 200 gram Griekse yoghurt
    ∙ 1 teentje knoflook
    ∙ 4 takjes verse dille
    ∙ Halve komkommer
    ∙ 1 el citroensap
    ∙ 1 el olijfolie extra vierge
    ∙ 1 tl Natural Spices…

  • RECEPT: Fettuccine met Artisjok, Tomaat en Broodkruim
    RECEPT: Fettuccine met Artisjok, Tomaat en Broodkruim

    Fettuccine met artisjok, tomaat en broodkruim

    ∙ Fettuccine pasta
    ∙ 1 potje artisjokken op olie
    ∙ 1 potje zongedroogde tomaten
    ∙ 400 gram spinazie
    ∙ Een bakje of potje pitloze kalamata olijven
    ∙ 2 knoflooktenen
    ∙ Een…

  • RECEPT: Pelagonia Grilled Aubergine Salade
    RECEPT: Pelagonia Grilled Aubergine Salade

    Pelagonia Grilled Aubergine Salade​

    ∙ 1 eetlepel pijnboompitten
    ∙ 1 kleine komkommer
    ∙ 50 gram rucolablaadjes
    ∙ 250 gram babypruimtomaten of kerstomaatjes
    ∙ Een blikje kikkererwten
    ∙ Pot Pelagonia gegrilde…

  • RECEPT: Veggie wok op Aziatische wijze met GILI Gember
    RECEPT: Veggie wok op Aziatische wijze met GILI Gember

    Veggie wok op aziatische wijze1/3 Cup GILI Ginger Elixir (ongeveer 8 cl.)1 Grote Bok Choy of Paksoy (of 2 kleintjes)100 gram Bimi of Broccoli 100 gram Courgette100 gram Champignons100 gram Mini asperges groen100 gram Baby…

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss