Sorteer op
 • Heerlijk uit de Streek Chocolademelk met Kaneel
  Heerlijk uit de Streek Chocolademelk met Kaneel

  Met chocolademelk melk met kaneel van Heerlijk uit de Streek drink jij de allerlekkerste chocolademelk. De chocolademelk wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van geur- en smaakstoffen.
  Perfect om mee op…

  € 5,95
 • Heerlijk uit de Streek Chocolademelk Wit met Munt
  Heerlijk uit de Streek Chocolademelk Wit met Munt

  Met chocolademelk melk wit met munt van Heerlijk uit de Streek drink jij de allerlekkerste chocolademelk. De chocolademelk wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van geur- en smaakstoffen.
  Perfect om mee op…

  € 5,95
 • Heerlijk uit de Streek Chocolademelk Aardbei
  Heerlijk uit de Streek Chocolademelk Aardbei

  Deze chocolademelk aardbei smaakt verrassend!

  Een verwarmend drankje, maar tegelijkertijd passend bij het voorjaar dankzij de aardbeiensmaak. De chocolademelk wordt gemaakt met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van…

  € 5,95

Met de producten van Heerlijk uit de streek & Heerlijk Biologisch heb jij echt iets bijzonders in handen. Ambachtelijk en (h)eerlijk naar een idee van Bianca uit Kampen.

Met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van geur- en smaakstoffen. De producten worden gemaakt met liefde voor lekker eten. Biologisch en ambachtelijk, met oog voor de natuur. Én met oog voor de mens. Want ook het vullen van de potten gebeurt nog volledig met de hand.
Daar komt geen machine aan te pas. De producten worden gevuld door een enthousiast en hardwerkend team bestaande uit docenten-begeleiders en een club stoere jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kortom: Heerlijk uit de streek & Heerlijk Biologisch is niet alleen smakelijk, maar ook maatschappelijk verantwoord. Dat smaakt dubbel zo lekker! Een deel van het assortiment is volledig biologisch en wordt verkocht onder de naam Heerlijk Biologisch. 

De verpakkingen zijn ontwikkeld met zoveel mogelijk aandacht voor natuur. Deze zakken bestaan uit papier. 
Deze bevatten zo min mogelijk ‘laagjes’ waardoor ze ook minimaal belastend zijn voor het milieu. Ze laten onze zakken in grotere oplages en voorzien van tekst drukken zodat zij ook hierin zo min mogelijk belasting geven voor het milieu. 


Het glazenassortiment.
Het pottenassortiment bestaat uit glaswerk. Glas kan eindeloos en voor 100% worden gerecycled. Van scherven worden nieuwe glazen flessen en potjes gemaakt. Glasverpakkingen bestaan voor 50 tot 80 procent uit hergebruikte scherven. Dat maakt glas bij uitstek een duurzame verpakking.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss