Deze linguine met 1,29% zomertruffels is gemaakt van eierpasta volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren:
1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem.…
Deze spaghetti tonnarelli is gemaakt volgens authentiek Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek doordat het met de hand wordt bewerkt en daarna 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius wordt gedroogd.
Deze eiertagliatelle met bospaddenstoelen is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De aardse smaak van de paddenstoelen is een heerlijke basis voor romige (kaas)sauzen. De pasta van Morelli is uniek door de volgende…
Deze linguine met basilicum en knoflook is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren:
1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem. Deze kiem…
Deze linguine met citroen en zwarte peper is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De frisse smaak van citroen met het lichte pepertje is een heerlijke basis voor gerechten met witvis, kokkels of ansjovis. De pasta van…
Deze linguine met olijven is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. Door de hartige olijfsmaak gaat de pasta goed samen met tomatensauzen en verschillende vissoorten.
De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie…
Deze tagliolini is gemaakt met Toscaanse tomaten en is naar authentieke, Toscaanse receptuur. Combineer deze tomatentagliolini eens met de eiertagliolini voor een prachig kleurenpalet op je bord, ideaal met vegetarische…
Matassa pici gemaakt is gemaakt van durum graan volgens authentiek Toscaanse receptuur.
De pastasoort pici heeft een traditionele zuid-Toscaanse vorm die lijkt op spaghetti maar is steviger en groter van formaat.
De graansoort…
Flesje om op te hangen in de bijkeuken, zoals vroeger in de Italiaanse keuken.
Klaar voor gebruik: ontkurken en over je pasta gieten!De meest bekende, unieke Italiaanse saus voor pasta; eenvoudig, geparfumeerd met basilicum.
Deze tomatensaus is zoet en rijk. Rauw, met een snufje zout en een beetje basilicum.
Flesje om op te hangen in de bijkeuken, zoals vroeger in de Italiaanse keukens.