Met een account kunt u sneller bestellen en heeft u een overzicht van uw eerdere bestellingen.
Een hoge kwalititeit pasta met veel verschillende variantes.
Deze tagliolini is gemaakt met 14,52% ei en is naar authentieke, Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren: 1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem. Deze kiem bevat…
Deze eiertagliatelle met bospaddenstoelen is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De aardse smaak van de paddenstoelen is een heerlijke basis voor romige (kaas)sauzen. De pasta van Morelli is uniek door de volgende…
Deze linguine met 1,29% zomertruffels is gemaakt van eierpasta volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren: 1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem.…
Matassa pici gemaakt is gemaakt van durum graan volgens authentiek Toscaanse receptuur. De pastasoort pici heeft een traditionele zuid-Toscaanse vorm die lijkt op spaghetti maar is steviger en groter van formaat. De graansoort…
Deze spaghetti tonnarelli is gemaakt volgens authentiek Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek doordat het met de hand wordt bewerkt en daarna 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius wordt gedroogd. Deze pastasoort heeft…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze traditionele, Toscaanse tostata is geroosterd en heeft daarom extra smaak. Hij is…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze Toscaanse pasta, busiate geheten, is heerlijk met Trapani-pesto (met onder andere…
Deze pappardella is bereid volgens authentiek Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren: 1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem. Deze kiem bevat vitaminen en proteïnen,…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze Toscaanse fusilli is bijzonder door zijn feloranje kleur. Dit heeft hij te danken…
Strozzapreti farina is pasta gemaakt van 100% kikkererwten en combineert heel goed met vis, kabeljauw of calamari.
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Vervolgens wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze biologische Toscaanse pasta is speciaal gemaakt voor mensen die geen gluten…
De pasta van Morelli is uniek door de volgende factoren: 1. De pasta wordt met de hand bewerkt. 2. De pasta wordt 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze biologische Toscaanse pasta is speciaal gemaakt voor mensen die…
Deze linguine met rode chilli is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De pasta is mooi rood van kleur en smaakt licht pittig. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren: 1. De kiem van de…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze pasta is extra bijzonder omdat hij helemaal zwart is. Dit is gedaan door de pasta…
Deze linguine met basilicum en knoflook is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren: 1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem. Deze kiem…
Deze linguine met citroen en zwarte peper is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. De frisse smaak van citroen met het lichte pepertje is een heerlijke basis voor gerechten met witvis, kokkels of ansjovis. De pasta van…
Deze linguine met olijven is gemaakt volgens authentieke, Toscaanse receptuur. Door de hartige olijfsmaak gaat de pasta goed samen met tomatensauzen en verschillende vissoorten. De pasta van Morelli is uniek door de volgende drie…
Deze tagliolini is gemaakt met Toscaanse tomaten en is naar authentieke, Toscaanse receptuur. Combineer deze tomatentagliolini eens met de eiertagliolini voor een prachig kleurenpalet op je bord, ideaal met vegetarische…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze traditionele, Toscaanse foglie is lichtgroen gekleurd door de spinazie die in de…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze Toscaanse fusilli is bijzonder doordat hij drie verschillende kleuren heeft.…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze tagliatelle is gemaakt met de drie verschillende kleuren van de Italiaanse vlag:…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze traditionele, Toscaanse farfalle heeft 5 verschillende kleuren “vlinders” in…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Daarna wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze traditionele, Toscaanse farfalle heeft 6 verschillende kleuren “vlinders” in…
Deze pasta van Morelli is uniek door de volgende drie factoren: 1. De kiem van de graankorrel wordt meegemalen in de bloem. Deze kiem bevat vitaminen en proteïnen, die bij de meeste pastaproducenten wordt verwijderd. 2. De pasta…
De pasta van Morelli is uniek doordat de pasta met de hand wordt bewerkt. Vervolgens wordt de pasta 36 uur lang bij 45-50 graden Celcius gedroogd. Deze biologische, volkoren linguine is gemaakt met Toscaanse granen. In 5-6…