Sorteer op
  • Dolcital Nougat Mandorle
    Dolcital Nougat Mandorle

    Zachte nougat met 40 % amandelen in een reep. Dolcital selecteert alleen beste amandelen en honing voor zijn producten. De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete nougat. De…

    € 6,50
  • Dolcital Nougat Torronfrutta
    Dolcital Nougat Torronfrutta

    Zachte nougat met 46 % amandelen en fruit in een reep. Dolcital selecteert alleen beste amandelen en honing voor zijn producten. De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete…

    € 6,50
  • Dolcital Nougat Torrincini Ricoperti
    Dolcital Nougat Torrincini Ricoperti

    De zachte nougat van Dolcital wordt gemaakt met de beste amandelen en honing.

    De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete nougat.

    Deze mini nougatstukjes hebben een coating in…

    € 3,99
  • Dolcital Nougat Torroncini Teneri Ciliegie
    Dolcital Nougat Torroncini Teneri Ciliegie

    De zachte nougat van Dolcital wordt gemaakt met de beste amandelen en honing. De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete nougat. De meest gebruikte honing is wilde bloemen of…

    € 3,75
  • Rivoltini  Lemon Soft Nougat (1 punt)
    Rivoltini Lemon Soft Nougat (1 punt)

    Deze heerlijke nougat cake is van Rivoltini. Rivoltini is al meer dan 30 jaar een fabrikant van nougat repen in Italië.

    Het originele recept uit 1441, de typische stoomketel met dubbele kookketel om het deeg te koken en de…

    € 3,99
  • Rivoltini  Salted Pistachio Soft Nougat (1 punt)
    Rivoltini Salted Pistachio Soft Nougat (1 punt)

    Deze heerlijke nougat cake is van Rivoltini. Rivoltini is al meer dan 30 jaar een fabrikant van nougat repen in Italië.

    Het originele recept uit 1441, de typische stoomketel met dubbele kookketel om het deeg te koken en de…

    € 3,99
  • Dolciari Cerasani - Kerstbomen Donkere Chocolade
  • Dolciari Cerasani - Kerstbomen Groene Amandel
  • Dolciari Cerasani - Sneeuwpoppen

De recepten van Dolcital nougat bestaan al sinds 1924 en zijn generatie op generatie doorgegeven. Een lang kookproces is het geheim voor een uitstekend resultaat: de nougat wordt meer dan 6 uur verhit in speciale koperen ketels genaamd “Torroniere”. Vervolgens worden de geroosterde amandelen toegevoegd.

Als het deeg klaar is, gaat de nougat in houten frame, waar het kan afkoelen voordat ze worden gesneden. Het grootste deel van de productie is nog steeds handgemaakt en daarom elk is elk stukje nougat anders en uniek. Bovendien selecteert Dolcital alleen glutenvrije ingrediënten, natuurlijke aroma’s en kleurstoffen uit fruit en groenten om de beste kwaliteit te garanderen.

Dolcital heeft speciale Cristalli nougat & zachte nougat.

NIEUW! Cristalli nougat is een nieuwe manier van noga produceren. Ze worden in dunne plakjes gesneden en zijn brokkelig en zacht tegelijk tijd. De innovatieve vorm maakt de nougat overal gemakkelijk te eten zonder vieze handen te krijgen!
Voor de zachte nougat selecteert Dolcital alleen de beste amandelen en honing.

   

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss