Sorteer op
  • *Dolcital Nougat Tuttemandorle
    *Dolcital Nougat Tuttemandorle

    De brosse nougat, of Cristalli, van Dolcital is een nieuwe manier van nougat produceren. Ze worden in dunne plakjes gesneden en zijn brokkelig en zacht tegelijk tijd. Deze reep bevat 50 % amandelen.

    € 6,99
  • Dolcital Nougat Mandorle.
    Dolcital Nougat Mandorle.

    Zachte nougat met 40 % amandelen in een reep. Dolcital selecteert alleen beste amandelen en honing voor zijn producten. De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete nougat. De…

    € 6,50
  • Dolcital Nougat Torronfrutta
    Dolcital Nougat Torronfrutta

    Zachte nougat met 46 % amandelen en fruit in een reep. Dolcital selecteert alleen beste amandelen en honing voor zijn producten. De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete…

    € 6,50
  • Dolcital Nougat Torrincini Ricoperti
    Dolcital Nougat Torrincini Ricoperti

    De zachte nougat van Dolcital wordt gemaakt met de beste amandelen en honing.

    De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete nougat.

    Deze mini nougatstukjes hebben een coating in…

    € 3,99
  • Dolcital Nougat Torroncini Teneri Ciliegie.
    Dolcital Nougat Torroncini Teneri Ciliegie.

    De zachte nougat van Dolcital wordt gemaakt met de beste amandelen en honing. De mediterrane amandelen zijn de favoriet: hun typische bittere smaak past perfect bij de zoete nougat. De meest gebruikte honing is wilde bloemen of…

    € 3,99
  • Dolcital Nougat Torroncini Teneri Con Pistacchi
    Dolcital Nougat Torroncini Teneri Con Pistacchi

    Zachte mini nougat met hele amandelen en pistache noten, natuurlijk gemaakt met alleen de beste amandelen en honing.

    Het onmiskenbare aroma van de pistache, zijn bekende groene nuance en zijn unieke geur passen perfect bij de…

    € 4,25

De recepten van Dolcital nougat bestaan al sinds 1924 en zijn generatie op generatie doorgegeven. Een lang kookproces is het geheim voor een uitstekend resultaat: de nougat wordt meer dan 6 uur verhit in speciale koperen ketels genaamd “Torroniere”. Vervolgens worden de geroosterde amandelen toegevoegd.

Als het deeg klaar is, gaat de nougat in houten frame, waar het kan afkoelen voordat ze worden gesneden. Het grootste deel van de productie is nog steeds handgemaakt en daarom elk is elk stukje nougat anders en uniek. Bovendien selecteert Dolcital alleen glutenvrije ingrediënten, natuurlijke aroma’s en kleurstoffen uit fruit en groenten om de beste kwaliteit te garanderen.

Dolcital heeft speciale Cristalli nougat & zachte nougat.

NIEUW! Cristalli nougat is een nieuwe manier van noga produceren. Ze worden in dunne plakjes gesneden en zijn brokkelig en zacht tegelijk tijd. De innovatieve vorm maakt de nougat overal gemakkelijk te eten zonder vieze handen te krijgen!
Voor de zachte nougat selecteert Dolcital alleen de beste amandelen en honing.

   

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss