De recepten van Dolcital nougat bestaan al sinds 1924 en zijn generatie op generatie doorgegeven. Een lang kookproces is het geheim voor een uitstekend resultaat: de nougat wordt meer dan 6 uur verhit in speciale koperen ketels genaamd “Torroniere”. Vervolgens worden de geroosterde amandelen toegevoegd.
Als het deeg klaar is, gaat de nougat in houten frame, waar het kan afkoelen voordat ze worden gesneden. Het grootste deel van de productie is nog steeds handgemaakt en daarom elk is elk stukje nougat anders en uniek. Bovendien selecteert Dolcital alleen glutenvrije ingrediënten, natuurlijke aroma’s en kleurstoffen uit fruit en groenten om de beste kwaliteit te garanderen.
Dolcital heeft speciale Cristalli nougat & zachte nougat.
NIEUW! Cristalli nougat is een nieuwe manier van noga produceren. Ze worden in dunne plakjes gesneden en zijn brokkelig en zacht tegelijk tijd. De innovatieve vorm maakt de nougat overal gemakkelijk te eten zonder vieze handen te krijgen!
Voor de zachte nougat selecteert Dolcital alleen de beste amandelen en honing.