Door de jaren heen heeft De Wijndragers zich ontwikkeld tot moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat.

De productielocatie is aan de rand van het Zwolse industrieterrein De Marslanden, waar in een volledig BRC gecertificeerde omgeving deels geautomatiseerd wordt geproduceerd en afgevuld. Toch blijft het daadwerkelijk produceren van de inmiddels wereldwijd befaamde mosterd nog altijd grotendeels handwerk. Tot op de dag van vandaag worden deze producten, met oog voor het oude ambacht, geproduceerd van de hoogste kwaliteit grondstoffen. Dit is uw garantie voor een uniek, ambachtelijk product met een bijzondere SmaakBeleving.

De eeuwenoude traditie van mosterd maken wordt sinds de oprichting in 1983 in de gelijknamige monumentale toren voortgezet door mosterdmakerij De Wijndragers. Deze toren, welke onderdeel is van de oude vestingwal van Zwolle, was in de middeleeuwen de vestigingsplaats van het gilde der Wijndragers waar dan ook de naam “De Wijndragers” vandaan komt.

Het ambachtelijk vakmanschap, natuurlijke ingrediënten, passie en bezieling voor smaakbeleving, mooie producten ontwikkelen. Dit doen ze al meer dan 30 jaar. 

De Wijndragers gelooft in pure, natuurlijke, en kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. 
Het altijd weer blijven zoeken naar mooie smaakcombinaties is hetgeen waar we u graag deelgenoot v
an willen laten zijn. 

 

 De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss