Sorteer op
  • Biesheuvel Gehakte Verse Knoflook
    Biesheuvel Gehakte Verse Knoflook

    Dit potje bevat 96% knoflook, met een beetje zout en citroenzuur voor een langere bewaring. Doordat de knoflook direct na de oogst verwerkt wordt behoud deze zijn frisse smaak.
    1 theelepel staat gelijk aan 1 teentje. Als dat geen…

    € 5,95

Arjan Biesheuvel teelt en hakt zijn eigen verse Slootdorper knoflook in de kop van Noord-Holland en heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot de specialist in verse knoflook producten. 

Hij selecteert de beste Nederlandse kwaliteit knoflook, die hij zelf direct na de oogst verwerkt tot gehakte verse knoflook. De gehakte verse knoflook heeft dezelfde frisse pure smaak als verse knoflook.

Een potje ‘Gehakte verse knoflook’ bevat 96% verse knoflook met een beetje zout en citroenzuur voor een langere houdbaarheid. 

Biesheuvel Knoflook is Global Cap gecertificeerd, wat betekent dat ze zo milieubewust mogelijk te werk gaan. Ook proberen ze zo innovatief mogelijk bezig te zijn. Dat doen ze onder andere door de knoflook te bewaren in speciale ulo-cellen en daar de beste bewaarcondities voor te vinden, om zo het afzetseizoen van hun eigen verse knoflook te verlengen.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss