Bereid met eieren, zuivere alcohol, zonder kleurstoffen of bewaarmiddelen.
Voor de productie van advocaat gebruiken ze bij Den Ouden Advocaat enkel de eierdooiers. Deze dooiers worden gemengd en vervolgens wordt er gelijkmatig suiker aan toegevoegd.
Daarna worden er kruiden en melk bijgemengd. Als laatste voegen ze er de alcohol bij. Voor de traditionele advocaat gebruiken ze pure alcohol
(in tegenstelling tot sommige andere advocaten die een goedkopere brandewijn bevatten)
U proeft de zuivere smaak en het kwaliteitsverschil direct!
Enkele tips: naast het gewone gebruik van advocaat als likeur kan men hem ook als 'finishing touch' gebruiken om op het even welk dessert. Bv. een vleugje advocaat op: ijscoupes, pannenkoeken, wafels, chocolademousse, vers fruit enz.
Advocaat met Schotse malt-whisky. Topper!
Deze advocaat is geproduceerd op basis van Schotse malt-whisky.
• TIP: héél lekker met wildpaté, verse ganzenlever en op ijs.
Advocaat met Schrobbelèr. Enig!
Deze advocaat is geproduceerd op basis van Schrobbelèr (kruidenlikeur).
• TIP: héél lekker bij verse aardbeien.
Advocaat met chocolade. Dit is Belgisch!
Deze advocaat is geproduceerd op basis van de beste Belgische chocolade.
• TIP: lichtjes opwarmen zoals een Dame Blanchesaus. Ook lekker met peertjes en banaan.
Advocaat met Amaretto.
• TIP: héél lekker bij de koffie of thee.