Sorteer op
  • Tomasu Soy Sauce 100 ml.
    Tomasu Soy Sauce 100 ml.

    Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude…

    € 12,50
  • Tomasu Soy Sauce Soy Sauce Sweet & Spicy 100 ml.
    Tomasu Soy Sauce Soy Sauce Sweet & Spicy 100 ml.

    Deze zoete en pittige sojasaus is gearomatiseerd met suiker, geëxtraheerd uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en madamme Jeanette pepers. Met Tomasu's kenmerkende sojasaus als basis, wordt het scherpe van de peper…

    € 12,50
  • Tomasu Soy Sauce Soy Sauce Sweet 100 ml.
    Tomasu Soy Sauce Soy Sauce Sweet 100 ml.

    Na de originele sojasaus kon natuurlijk de zoete variant niet uitblijven! Met de beste suikerbieten uit de Hoeksche Waard is deze briljante barrel aged sweet soy sauce gemaakt.

    Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen…

    € 12,50
  • Tomasu Soy Sauce 200 ml.
    Tomasu Soy Sauce 200 ml.

    Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude…

    € 20,00
  • Tomasu Soy Sauce Soy Sauce Sweet & Spicy 200 ml.
    Tomasu Soy Sauce Soy Sauce Sweet & Spicy 200 ml.

    Deze zoete en pittige sojasaus is gearomatiseerd met suiker, geëxtraheerd uit lokaal geoogste suikerbieten, sesamzaad en madamme Jeanette pepers. Met Tomasu's kenmerkende sojasaus als basis, wordt het scherpe van de peper…

    € 20,00
  • Tomasu Soy Tears of Soy 200 ml. (Limited Edition)
    Tomasu Soy Tears of Soy 200 ml. (Limited Edition)

    Tears of Soy is een collectie in beperkte oplage tussen de Rotterdamse microbrouwerij Tomasu en kunstenaar Charlotte de Witte.

    Tomasu, die bekend staat om hun kenmerkende sojasaus van hoge kwaliteit en Charlotte gingen op zoek…

    € 25,95

Tomasu Soy Sauce is de enige micro gebrouwen sojasaus in Europa en wordt gebrouwen in Rotterdam. Met respect voor eeuwenoude tradities, krijgt de sojasaus minimaal 24 maanden de tijd om op smaak te komen in 25-50 jaar oude whiskyvaten uit Schotland.

Gedreven door de visie dat oprechte kwaliteit alleen kan worden bereikt door totale controle over de gehele keten, is Tomasu Soy Sauce erin geslaagd om haar eigen sojabonen en tarwe te telen in de Hoeksche Waard. Deze ingrediënten worden gecombineerd met bronwater en het wereldwijd bekende grove Keltisch zeezout uit Guerande, Frankrijk. De fermentatie wordt vervolgens opgestart met behulp van Tomasu’s eigen schimmel, de aspergillus oryzea Tomasu. 

Het enige ingredient wat vervolgens nog wordt toegevoegd is tijd. De decennia oude whiskyvaten dienen als een tijdscapsule waarin de sojasaus de tijd krijgt om zich te ontwikkelen. Het resultaat? Een sojasaus met een rijke en unieke smaak die zal verrassen.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss