Sorteer op
 • G’nger Gembersap Giftbox (Ginger, Gember)
  G’nger Gembersap Giftbox (Ginger, Gember)

  Geniet van G’nger Gembersap.
  biologische gemberstronken. Onze producten zijn 100% natuurlijk, biologisch en bevatten geen toegevoegde suikers.G’nger vindt dat gembersap van nature al pittig genoeg is. Daarom heeft G’nger…

  € 16,95
 • G’nger Gembersap BIO – 250 ml. (Ginger, Gember)
  G’nger Gembersap BIO – 250 ml. (Ginger, Gember)

  Geniet van G’nger Gembersap.
  Uit deze fles komen gemiddeld 12 servings!G’nger vindt dat gembersap van nature al pittig genoeg is. Daarom heeft G’nger naast de selectie van de beste ingrediënten, helemaal niets nodig. Geen…

  € 9,95
 • G’nger Gembersap Shot Immunity 250 ml.
  G’nger Gembersap Shot Immunity 250 ml.

  De Immunity Shot bevat 42% gembersap verrijkt met ijzer en zink.

  Een krachtige samenstelling die een positieve invloed kan hebben op het immuunsysteem. Geef jouw lichaam een extra opkikker met de G’nger Immunity Shot.

  € 9,95
 • G’nger Gembersap BIO– 500 ml. (Ginger, Gember)
  G’nger Gembersap BIO– 500 ml. (Ginger, Gember)

  Geniet van G’nger Gembersap.
  Uit deze fles komen gemiddeld 24 servings!G’nger vindt dat gembersap van nature al pittig genoeg is. Daarom heeft G’nger naast de selectie van de beste ingrediënten, helemaal niets nodig. Geen…

  € 14,95
 • G’nger Schenktuit.
  G’nger Schenktuit.

  Geniet met deze handige en mooie schektuit van G’nger van de G'nger Gembersap.

  € 3,99

G’nger Gember sap voordelen

Naast dat Gember sap erg lekker is, heeft het ook een aantal voordelen.

Gember sap wordt veel gedronken momenteel, maar waarom zou je gember sap drinken? En waar is het goed voor? Bij G’nger geloven ze dat voeding het beste medicijn is. En dat je jezelf gedeeltelijk gezond kan eten door gezonde voeding te eten en te drinken. 

1. Minder stress

Gemberthee heeft een kalmerend effect op lichaam en geest. Gember helpt stress te verminderen en verbetert de stemming. Voel je een bedrukte stemming aankomen? Las dan een korte pauze in voor een kopje gemberthee.

2. Kalmeert de maag

Gember staat bekend om zijn vermogen de maag te kalmeren. Ook kan het misselijkheid door reisziekte en ochtendmisselijkheid verlichten. Maak een kopje gemberthee met citroen om het ongemak te verlichten.

3. Frisse Adem

Je kunt een slechte adem bestrijden door een gezonde mondhygiëne en het drinken van gemberthee. Het helpt je gehemelte namelijk te reinigen, waardoor de mond fris aanvoelt en reukvrij is.

4. Afvallen

Gemberthee kan je helpen gewicht te verliezen, want het versnelt de spijsvertering. Daarnaast helpt gember vet te verbranden en het metabolisme te verhogen.

5. Verlicht pijnlijke spieren

Naast het feit dat gemberthee de doorbloeding verbetert, helpt gember ook bij gevoelige en pijnlijke spieren. Of je nu hoofdpijn hebt, pijnlijke ledematen van de kou of spierpijn na een intensieve training, gemberthee kan het ongemak helpen te verlichten.

6. Immuunsysteem

Studies hebben aangetoond dat gemberthee het immuunsysteem kan versterken en je beschermt tegen infecties, verkoudheid en griep.

      

 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss