Sorteer op
  • Bacanha - Kaneel Siroop
    Bacanha - Kaneel Siroop

    Kaneelsiroop van Bacanha is een elixer van de beroemde bast van de Ceylon-kaneelboom. Zijn zoete en kruidige aroma wordt geassocieerd met zijn opmerkelijke geur. Kaneelsiroop wordt gebruikt in je koffie, thee, latte en ook in veel…

    € 10,95
  • Bacanha - Cassis Siroop
    Bacanha - Cassis Siroop

    Cassissiroop van Bacanha is een aromatisch concentraat van de beroemde bes. De geur is fruitig, de smaak zoet en licht zuur. Deze zwarte bessensiroop wordt in veel recepten gebruikt, in een kir of een ijsthee bijvoorbeeld, het…

    € 10,95
  • Bacanha - Passievruchten Siroop
    Bacanha - Passievruchten Siroop

    Passievruchten siroop van Bacanha is een aromatisch concentraat van het beroemde tropische fruit. Zijn exotische geur combineert met zijn onweerstaanbaar fruitige en pittige smaak. Deze Passievruchten siroop kan in veel…

    € 10,95
  • Bacanha - Gember Siroop
    Bacanha - Gember Siroop

    Gembersiroop van Bacanha is een elixer van de beroemde wortelstok die veel wordt gebruikt in de keuken. Zijn peperige geur wordt geassocieerd met zijn karakteristieke, exotische en kruidige smaak. Dezer gember siroop heeft…

    € 10,95
  • Bacanha - Munt Siroop
    Bacanha - Munt Siroop

    Muntsiroop van Bacanha is een verfrissend concentraat van deze bekende plant. Zijn sterke muntsmaak en frisse smaak harmoniëren met zijn peperige geur. Deze muntsiroop is ideaal voor gebruik in jouw favoriete ijsthee- of…

    € 10,95
  • Bacanha - Mojito Siroop
    Bacanha - Mojito Siroop

    Mojitosiroop van Bacanha is een verfrissend concentraat van de heerlijke Cubaanse cocktail. Aan het recept van onze biologische siroop is lange tijd gewerkt om een ​​perfecte balans te krijgen tussen de frisheid van munt en de…

    € 10,95
  • Bacanha - Caramel Salé Siroop
    Bacanha - Caramel Salé Siroop

    Gezouten Caramel Siroop van Bacanha is een eenvoudig recept. De smaak is intens en typisch voor melkkaramel. De opmerkelijke geur doet denken aan de geuren van zoetwaren. Het vleugje zout maakt het oneindig lekker.

    Deze gezouten…

    € 10,95
  • Bacanha - Komkommer Siroop
    Bacanha - Komkommer Siroop

    Komkommer siroop van Bacanha is een puur concentraat van deze plant. De sterke komkommersmaak en verfrissende smaak worden gecombineerd met de natuurlijke geur. Deze komkommersiroop is ideaal om te gebruiken in je ijsthee-,…

    € 10,95
  • Bacanha - Verveine
    Bacanha - Verveine

    Verbenasiroop van Bacanha is een verfrissend concentraat van deze beroemde plant. Zijn citroenachtige smaak en frisse smaak harmoniëren met zijn lichte geur. Verbena siroop is ideaal voor gebruik in je ijsthee- of…

    € 10,95
  • Bacanha - Yuzu Siroop
    Bacanha - Yuzu Siroop

    Yuzu siroop van Bacanha is een aromatisch concentraat van deze uitzonderlijke citrusvrucht uit Azië. Het aroma is pittig, fruitig en de citroengeur is uniek. Deze Yuzu siroop kan worden gebruikt in tal van recepten voor…

    € 10,95
  • Bacanha - Vanille Siroop BIO
    Bacanha - Vanille Siroop BIO

    Vanillesiroop van Bacanha is een vlaggenschipreferentie, waar alleen de kwintessens van deze uitzonderlijke specerij overblijft. Zijn zachte en natuurlijke geur is verzoend met zijn zalvende smaak, vol exotisme.

    Deze…

    € 10,95
  • Bacanha - Rozen Siroop BIO
    Bacanha - Rozen Siroop BIO

    Deze rozensiroop van Bacanha is een elixer dat de essentie van deze beroemde bloem illustreert.

    Zijn aangename en sterke geur contrasteert met zijn zoete en bloemige smaak. Deze rozensiroop is perfect om toe te passen in je…

    € 10,95
  • Bacanha - Peren Siroop BIO
    Bacanha - Peren Siroop BIO

    Perensiroop van Bacanha is een puur aromatisch concentraat van het fruit van de perenboom.

    De smaak is zalvend, licht zuur.

    De geur doet ons denken aan vers fruit. Deze perensiroop past perfect bij tal van heerlijke…

    € 10,95
  • Bacanha - Kokos Siroop BIO
    Bacanha - Kokos Siroop BIO

    Deze kokossiroop is perfect voor het maken van cappuccino's, milkshakes enz.

    Ook erg lekker in smoothies of cocktails (bijv. Pina Colada) om een ​​beetje zoetheid toe te voegen.

    € 10,95
  • Bacanha - Perzik Siroop BIO
    Bacanha - Perzik Siroop BIO

    Perziksiroop van Bacanha is een aromatisch concentraat van fruit van de perzikboom.

    Het unieke aroma is subtiel fruitig en combineert met een natuurlijke geur van perzik.

    Deze perziksiroop wordt in veel recepten gebruikt.
    Met…

    € 10,95
  • Bacanha - Speculoos Siroop BIO
    Bacanha - Speculoos Siroop BIO

    Speculoossiroop van Bacanha is een eenvoudig recept met kaneelsmaken.

    Het aroma is hebzuchtig, natuurlijk en het parfum is van een subtiele zoetheid.

    Deze speculoos siroop past perfect bij je bereidingen van lattes, cappuccino's…

    € 10,95
  • Bacanha - Frambozen Siroop BIO
    Bacanha - Frambozen Siroop BIO

    Frambozensiroop van Bacanha is een puur aromatisch concentraat van de vrucht van de frambozenstruik.

    Het aroma is licht zuur en geurig, met een heerlijk fruitige geur. Deze frambozensiroop kent vele toepassingen, bijvoorbeeld in…

    € 10,95

De heerlijke Siropen van het Franse Bacanha zijn perfect om u mocktail of cocktail te maken.
Varieer eindeloos met veel bijzondere smaken zoals bijvoorbeeld de Yuzu.
 

Om meer te weten te komen over de geschiedenis van het merk.

De naam Bacanha betekent mooi en goed in Brazilië, waar onze rietsuiker vandaan komt.
In de Griekse en Romeinse wereld was "Bacchanalia" de naam van festivals die werden gevierd ter ere van de god Bacchus.
De naam roept dus de oorsprong op van het belangrijkste ingrediënt, namelijk suiker, en de feestelijke kant, de geest van delen die de kern vormt van ons merk en de levenskunst die we willen overbrengen!

e oorsprong van siropen gaat terug tot de geschiedenis van het oude Griekenland en Rome.

In die tijd werd vers fruit in honing gedoopt om het te kunnen bewaren. Tijdens deze periode had siroop drie belangrijke toepassingen: als drank, met water of om wijn te zoeten, bij het koken (siroop genaamd defrutum) om smaak aan voedsel te geven en ook in de geneeskunde om te behandelen met de deugden van bepaalde planten en vruchten... In de 17e eeuw veranderde het recept, het was het verdampte en geconcentreerde fruitwater dat werd gemengd met een suikersiroop.
 

Maison Bacanha creëerde de naam "Sirop Brut" om complexe en unieke melanges te benadrukken, samengesteld uit eenvoudige, natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten, die allemaal de traditionele geschiedenis van siroop eren.

   

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss