RECEPT: Hoofdgerecht: BBQ Ground-Hog Burger met Smokey Sauce

Artikel 11 van 11

750 gram gemalen rund of gemengd gehakt (voor 6 burgers)

6 plakjes onbijtspek

2 teentjes knoflook

½ kopje verse peterselie

⅓ kopje Rufus Teague rokerige barbecuesaus

Peper

6 plakjes scherpe cheddarkaas

6 uienbroodjes

Voeg de ontbijtspek, knoflook en peterselie toe aan de keukenmachine tot ze grof gehakt zijn.

Meng in een kom gemalen het vlees, spekmengsel, barbecuesaus en 1 theelepel peper met de hand.

Vorm het vlees in 6 uniforme ballen en druk deze in pasteitjes van 2,5 cm dik.

Zodra de grill middelhoog is, gooi je de pasteitjes erop en gril je ze 5 of 6 minuten tot de randen stevig beginnen te worden. Draai en grill nog eens 3 of 4 minuten voordat u een plakje kaas aan elk pasteitje toevoegt. Rooster broodjes terwijl de kaas smelt.

Serveer je ground-hog-burgers en geniet ervan met je favoriete op Groundhog Day geïnspireerde film!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss