HOOFD of LUNCH : Chicken Burrito Bowl

Artikel 6 van 7

Kipkruiden of peper en zout
500 gram kipfilet
Gehakte tomaten
¼ kopje water
1 rode paprika, in dunne plakjes gesneden
1 ui, in dunne plakjes gesneden
4 kopjes gekookte witte rijst
1 pot Stonewall Kitchen pittige Chili Con Queso 
1 pot Stonewall Kitchen Zwarte Bonensalsa 
(optioneel)
1 grote avocado, in blokjes gesneden
¼ kopje koriander, gehakt
¼ kopje ingelegde rode uien
tortilla chips
partjes limoen, voor garnering

Bak de kip in kleine stukje met wat kipkruiden of peper en zout.

Verdeel de gekookte rijst over vier kommen en plaats in elke kom een royale schep gekookte en geraspte kip op de rijst.

Ga verder met een bolletje opgewarmde Chile Con Queso, Black Bean Salsa en avocado. Werk af met koriander, ingelegde rode ui en tortillachips.

Garneer met partjes limoen en geniet ervan!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss