RECEPT: ​Borrelbrood met Pesto & Kaas

Artikel 5 van 5

Borrelbrood met Pesto & Kaas

1 Turks brood
50 gram Geraspte Kaas Belegen 30+
1 Teen Knoflook
140
gram Zongedroogde Tomaat Tapenade
220
gram Zwarte olijven
175
gram SmaakGeheimen Pesto Aioli
100
gram Kruidenboter
1 el Olijfolie

Leg het brood op een snijplank en maak met een groot broodmes plakken van ongeveer 1 cm breed. Zorg ervoor dat je de plakken net NIET helemaal doorsnijd, zodat de onderkant aan elkaar blijft zitten.
Wanneer je eerst het brood in de lengte hebt ingesneden, draai je het brood een kwartslag en vervolg je de plakken van 1 cm breed. Op deze manier ontstaan er vierkantjes met openingen daartussen in.

Leg het brood op een bakplaat bekleed met bakpapier en vul de openingen met vulling naar keuze. Zorg dat het brood zoveel mogelijk gevuld is voor het lekkerste resultaat.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Bak het brood in de oven totdat de kaas gesmolten is en de ingrediënten goed zijn vermengd.

Haal het brood uit de oven en serveer op een mooie plank!

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss