Recept 1: ONTBIJT: Notengranola met Belberry Paarse Vijgen Saus

Artikel 2 van 4

Ingrediënten

150 gr noten mengeling naar keuze (pecan, walnoten, amandel, paranoot, cashew,…), grof gehakt 
10 gr chiazaad 
20 gr gerookte sesamzaadjes 
10 gr gebroken lijnzaad 
50 gr amandelnoten, grof gehakt (of jouw favoriete noot 
40 gr amandel vlokken 
200 gr havermout 
½ fles Belberry paarse vijgen saus (of een andere Belberry saus) 
40 gr kokosolie 
Beetje zout toevoegen 

  1. Verwarm de oven op 145°C
  2. Voeg alles samen en na het mengen uitsmeren op het bakpapier op een bakplaat.
  3. 35 à 45 min op 145°C tot lichtbruin bakken
  4. Laat afkoelen
  5. In een goed afgesloten pot, tot 2 weken houdbaar
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss