RECEPT: Hoofdgerecht Carne Asada Tacos

Artikel 4 van 11

Carne Asada Tacos

  • Biefstuk
  • Tortilla's
  • Rode Uien
  • Avocado
  • Tomaten
  • Koriander
  • Jalapeño hete saus (Raijmakers Heetmakers)
  • Limoen
  • Plantaardige olie
  • Sojasaus (Tomasu is een zeer goede Sojasaus)
  • Bruine suiker
  • Peper & Zout

    Eerst gaan we de marinade maken voor ons Rundvlees. Hak wat koriander fijn en doe in een kleine kom. Pak dan een bakje (zoals een ziplock zak) en meng de koriander, knoflook, plantaardige olie, limoenrasp, limoensap, bruine suiker en sojasaus samen met wat peper en zout. Voeg wat Jalapeño hete saus toe voor extra pit.
    Voeg nu het rundvlees toe aan dit mengsel en sluit de ziplock zak. Laat deze marinade 1 – 4 uur staan.
    In de tussentijd kun je je ui, tomaten en avocado in dunne plakjes snijden.
    Vlak voor het grillen van ons rundvlees moet je de tortilla's bereiden. Grill ze op hoog vuur, 10 seconden aan elke kant. Leg ze opzij en probeer ze warm te houden in een handdoek of aluminiumfolie.
    Als de 1-4 uur verstreken zijn, kun je de steak op hoog vuur grillen. Als het een dunne biefstuk is, is slechts een paar minuten per kant voldoende.
    Na het grillen van het vlees, snijd je het in plakjes en leg je het op een tortilla om de perfecte taco te creëren. Voeg wat extra toe van onze Jalapeño, Gin & Lime hot sauce om deze perfecte Carne Asado Tacos af te maken. Genieten!
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss