RECEPT: Traditionele Pasta met Biagi Pomodori & Basilicum Saus

Artikel 1 van 1
  • 1 pot Biagi BIO Pomodori & Basilicum Pasta saus
  • 2 Eetlepels olijfolie
  • 1 kopje aubergine, gesneden in blokjes
  • 1/2 kop champignons, in plakjes
  • 1/4 kopje Kalamata-olijven, ontpit en in plakjes
  • 1/4 kopje verse basilicumblaadjes, gehakt
  • 250 gram goede pasta (ongekookt) 
  • 1/2 kopje fetakaas, verkruimeld (optioneel)


    Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
    Giet af en zet opzij.


    Verhit olijfolie in een grote sauteerpan op middelhoog vuur.
    Voeg in blokjes gesneden aubergine en champignons toe, bak tot ze gaar zijn. Voeg de traditionele Marinara-saus en Kalamata-olijven toe.

    Serveer hete overgekookte pasta met daarop gehakte verse basilicum. Garneer eventueel met verkruimelde fetakaas.
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss