- De Veurn' Fazanten Paté
Verrukkelijke ambachtelijk bereide fazantenpaté van De Veurn’ Ambachtse!
€ 7,95 - De Veurn' Everzwijn Paté
Verrukkelijke ambachtelijk bereide Everzwijnen Paté van De Veurn’ Ambachtse!
€ 7,50 - De Veurn' Brugse Zot Bier Paté
Verrukkelijke ambachtelijk bereide bierpaté van De Veurn’ Ambachtse! Deze ouderwetse grove paté is op smaak gebracht met befaamd Belgisch bier: Brugse Zot!
Heerlijk op toast en stokbrood!€ 3,50 - De Veurn' St. Bernadus Bier Paté
Verrukkelijke ambachtelijk bereide St. Bernadus bierpaté van De Veurn’ Ambachtse! Deze ouderwetse grove paté is op smaak gebracht met befaamd Belgisch bier: Brugse Zot!
Heerlijk op toast en stokbrood!€ 3,50 - De Veurn' Donker Kasteelbier Paté
Verrukkelijke ambachtelijk bereide paté van De Veurn’ Ambachtse! Deze paté is op smaak gebracht met befaamd donker kasteel bier.
Heerlijk op toast en stokbrood!€ 3,75 - De Veurn' Ouderwetse BoerenPaté
Verrukkelijke ambachtelijk bereide boerenpaté van De Veurn’ Ambachtse!
€ 4,99
Jan Missiaen behoort al tot de vijfde generatie van een slagersfamilie. Overgrootvader Clement Missiaen begon zijn eerste slagerij in de gemeente Werken.
In 1980 werd het vleeswarenatelier "De Veurn’Ambachtse" opgestart in Alveringem. Vanaf de eerste dag was het de bedoeling om ambachtelijk te werken. Zo worden er ambachtelijke procédés gebruikt in plaats van hedendaagse industriële productiemethoden.
In 2006 zijn ze bij de Veurn' Ambachtse de eerste patéproducent in België die het label van erkend streekproduct mag dragen.
Een traditioneel streekproduct da’s meer dan alleen maar nostalgie. Het is een product dat met veel liefde en vakkennis naar ambachtelijke wijze is gemaakt met respect voor de traditie.
Het is een product met een verhaal, een boeiende geschiedenis. Traditionele streekproducten, daar moet je wel van genieten. Zowel van hun smaak als van hun verhaal.
- Bekijk ook onze pagina met Franse Terrines
- Bekijk ook onze pagina met diervriendelijk Belgische Foie Gras