Theeblaadjes zijn veel lekkerder maar vooral veel gezonder dan het gruis in de zakjes thee die overal te koop zijn. 

Theeblaadjes van losse thee bevatten veel gezonde stoffen waaronder anti-oxydanten, vitamines en fluor.
Deze stoffen zijn goed voor het lichaam en geven vaak een positieve wending aan uw algemene gezondheid.

Wij hebben een assortiment met enkele populaire soorten en enkele onderscheidende varianten opgenomen in onze webshop. Allemaal mooi verpakt in een papieren zakje met kijkvenster en info, de zakjes zijn van binnen bewerkt met een folie zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
Ook erg leuk als cadeautje voor jezelf of voor een ander. 

Wij sealen alle zakjes thee dicht bij het verpakken. Na opening blijft de thee, mits weer goed dichtgevouwen houdbaar tot minimaal de t.h.t. datum die op de verpakking staat. Na deze datum blijft de thee prima te drinken, maar de smaak en geur zal uitelijk wat gaan afnemen. 
 

 

Thee zetten:

Giet kokend water in een glas/mok of theepot en laat de thee minimaal 2 minuten rustig trekken. U heeft maar 2-3 gram (theelepeltje) thee nodig voor een grote mok en kunt de thee zelfs 2 keer gebruiken.
Genieten van goede thee hoeft dus zeker niet duur te zijn. Voor een paar cent per kopje geniet u van gezonde en lekkere thee.

Wij bieden o.a. T-Sacs aan om uw thee in te doen of een herbruikbare thee lepelklem.

Maar... we hebben nog iets veel mooiers. Een ware HIT in America en Canada!!! 

De BrewT Tea Maker maakt thee drinken leuk, stijlvol op tafel, handig & lekvrij, genoeg voor 2 koppen thee. Ook een erg leuk en vooral origineel kado wat thee liefhebbers zeker zullen gebruiken. Geen theezakjes of theeklemmen meer nodig. 

De BrewT maakt gebruik van directe onderdompeling van de thee om zo een thee vol van smaak te krijgen.
Om de thee te bereiden doe je de losse thee (5 gram, een goed volle theelepel) in de BrewT en voegt het hete water toe. Ga vast lekker zitten en zet de stijlvolle BrewT op uw tafel, ongeveer 3 minuten wachten.
Als de thee klaar is plaats je de gehele BrewT op de theekop of mok, hierdoor opent automatisch het afsluitventiel aan de onderzijde waardoor de thee in de kop/mok loopt. Als de BrewT wordt opgetild stopt de stroom automatisch weer, werkt op elke mok of kop.

 

 

Sorteer op
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1500 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel