Sorteer op
  • Vincotto van Gianni Calogiuri Originale
    Vincotto van Gianni Calogiuri Originale

    Vincotto is een veelzijdig product, waarvan u door de intense smaak slechts enkele druppels per gerecht nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan gegrild vlees, salades en desserts. Een mooie smaakopponent van de zoete Vincotto is het…

    € 15,99
  • Vincotto van Gianni Vincotto Hot Pepper
    Vincotto van Gianni Vincotto Hot Pepper

    Vincotto Chilipeper is een veelzijdige kruiderij dat de smaak versterkt van geroosterd vlees, vis, salades, ijs, panna cotta, chocolade èn vele andere desserts en cocktails. Gegrild vlees en wild zullen een rijkere smaak aannemen…

    € 12,99
  • Vincotto van Gianni Vincotto Citroen
    Vincotto van Gianni Vincotto Citroen

    Vincotto met citroen is een veelzijdige azijn. Het kan als smaakversterker gebruikt worden voor antipasti, salades met bijvoorbeeld wortels, gekookte groenten, bij vlees, carpaccio, gerookte zalm of diverse desserts.

    € 12,99
  • Vincotto van Gianni Vincotto Framboos
    Vincotto van Gianni Vincotto Framboos

    Een paar druppels kunnen gebruikt worden als een smaakmaker op een antipasta met vleeswaren (gedroogde ham, coppa, carpaccio), gegrild vlees, salades en groenten zoals gekookte aardappelen (bij voorkeur koud) om de smaken te…

    € 12,99
  • Vincotto van Gianni Vincotto Vijg
    Vincotto van Gianni Vincotto Vijg

    Vincotto met vijgen is een veelzijdige azijn. Enkele druppels kunnen worden gebruikt als een kruiderij over geroosterd vlees, carpaccio en gegrilde vis. In soepen, op kaas (Parmezaan), over sorbets, fruitsalade en vele andere…

    € 12,99

Dolce Nero en Fico Nero zijn Vincotto's, vermengd met chocolade of vijgen. Enkele druppels per gerecht is al goed merkbaar! 

Ficonero is een vincotto vermengd met het sap van zwarte vijgen. Deze elixer gebruikt u bij kaas en vlees of bij desserts als cake, panna cotta of ijs. 

Vincotto Vinegar Fig is een uniek en onderscheidend product dat gemaakt is van twee druivenrassen, de Negroamaro en zwarte Malvasia. De druiven worden ingekookt tot één vijfde van het volume. De siroop wordt hierna in eikenhouten fusten gegoten, samen met de moederbacterie van de azijn, en rijpt vervolgens vier jaar waardoor de smaak zich verder zonder toevoegingen van kleurstoffen of conserveringsmiddelen ontwikkelt tot een Vincotto. Vincotto Vinegar Fig is gemaakt van speciaal geselecteerde vijgen, die zes maanden gerijpt hebben in een mix van Vincotto Originale en azijn. Bij balsamico azijn wordt de druivenmost niet ingekookt en kan men niet spreken van een bepaalde rijpingstijd aangezien oudere druivenmost gemengd wordt met jongere druivenmost.

 

De SmaakBeleving, leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Smaken die je raken! 

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss