HOOFDGERECHT: Vis met Chilli-Knoflookboter

Artikel 5 van 8
  • 1 Gele paprika
  • 1 Rode paprika
  • 1 Rode peper
  • Extra vierge olijfolie
  • 4 filets van de meest verse vis (Bijv. Panga, Tilapia, Kabeljauw)
  • 1 theelepel NOMU Zeevruchten Rub
  • 25 gram boter
  • ½ tl geplette knoflook
  • Sap van een halve citroen
  • 1 rode peper (optioneel)
  • Zachte tortilla's


Barbecue de hele paprika's en chili tot ze verkoold zijn. Doe ze in een kom, dek af met huishoudfolie en laat afkoelen, pel ze, verwijder de zaadlijsten en hak ze grof. Roer er een paar scheutjes olijfolie door en breng op smaak.

CITROEN KNOFLOOK BOTER
Smelt de boter en roer de geperste knoflook, chili (optioneel), Zeevruchten Rub en citroensap erdoor. Bestrijk het rooster met olijfolie. Bestrijk de vis met de kruidenboter voordat u deze op zeer hete kolen braait. Bak gedurende 3 minuten, draai dan om en bak aan de andere kant.
Serveer de vis op geroosterde tortilla's met caponata van peper en verse citroen.

© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss