Spekkoek HEEL Traditioneel / Naturel

Artikel 20 van 23
€ 12,95 (inclusief BTW)

Spekkoek heel Naturel. Direct uit voorraad leverbaar!

Jem's Koeken is Nederlands enige ambachtelijke bakkerij die volgens authentiek Nederlands Indonesisch recept spekkoeken bakt. De koeken van Jem's hebben altijd een doorsnee van 17cm, wegen 700 gram en hebben altijd de 14 perfecte lagen.
We hebben altijd volop verse spekkoeken op voorraad en verzenden deze dagelijks m.u.v. zondagen.
Bij te warm weer zullen we op zaterdagen ook niet altijd verzenden.

WANNEER EN WAAR IS HET BAKKEN VAN DEZE OVERHEERLIJKE GELAAGDE KOEK BEGONNEN?
De oorsprong van het recept voor onze Nederlandse Indonesische spekkoek gaat ver terug in de geschiedenis. Hij is ontstaan in de koloniale tijd in Nederlands-Indië. Het recept is gebaseerd op de heerlijke Nederlandse koek, gecombineerd met de beste, lokale ingrediënten van Indonesië. De traditionele spekkoek is in Indonesië bekend als 'lapis legit ", wat letterlijk betekent 'heerlijke lagen'.

PUUR VAKMANSCHAP
Het bakken van onze spekkoek is een zeer arbeidsintensief proces dat grote precisie en puur vakmanschap vereist. Elke laag wordt met zorg bereid door het gieten van een kleine hoeveelheid beslag uit een beker in de bakvorm. Hierna gaat hij in de oven en wordt hij gebakken totdat de laag mooi goud is gekleurd. Dit proces wordt 14 maal herhaald om de overheerlijke gelaagde koek op te bouwen. Het resultaat is een ware smaaksensatie en een traktatie voor het oog!

JEM’S SPEKKOEKEN SMAKEN NOG LEKKERDER...

  • bij een kopje koffie of thee als een ware delicatesse!
  • geserveerd met ijs als een meesterlijk dessert!
  • gedeeld met goede vrienden!
  • Haal ze een uurtje voor serveren uit de koelkast.

SERVEERADVIES:
Snijd de spekkoek in dunne plakjes en serveer de spekkoek op kamer temperatuur.

In de koelkast zijn de koeken minimaal 5 weken houdbaar. Ze zijn ook een aantal dagen op kamer temperatuur te bewaren eventueel.
De koeken worden ook al tientallen jaren met soms 30 graden op braderieën verkocht, ze kunnen dus met gemak ongekoeld een aantal dagen onderweg zijn. Voorkeur is om ze thuis wel gekoeld te bewaren.

Kijk naar onze speciale prijs voor wederverkopers of grotere aantallen voor bijvoorbeeld op een braderie (per 5 dozen) 

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: eieren, margarine (plantaardige vetten [palm, kokos], water, raapzaadolie, emulgator: E475, E471, citroensapconcentraat, aroma), suiker, tarwebloem, raapzaadolie, specerijen, conserveermiddelen: E282, E200, voedingszuur: E330, zout, vanillearoma
Allergenen informatie Eieren JA, Melk NEE maar kan sporen bevatten, Noten NEE maar kan sporen bevatten. Gluten JA (Tarwe)
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss