Sorteer op
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Naturel
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Naturel

  Deze basisnougat is gemaakt met geroosterde amandel en pistachenoten. Een hele smaakvolle nougat, zonder al te veel poespas.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat met Drop
  Het Baklokaal Manuela's Nougat met Drop

  Een heerlijke Hollandse twist op de zachte nougat. Door de drop krijgt de nougat een zout tintje en wil je hem niet meer wegleggen. Eentje die je moet proeven.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Mango Passievrucht
  Het Baklokaal Manuela's Mango Passievrucht

  Heerlijke voorjaars - nougat met geroosterde amandelen, geroosterde pistachenootjes, gedroogde mango en gevriesdroogde passievrucht.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Abrikoos Amaretti
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Abrikoos Amaretti

  Zachte nougat met frisse abrikozen en stukjes Italiaanse amaretti koekjes. Een lust voor het ook en ook nog eens heel erg lekker naast een aperetief.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Bosvruchten
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Bosvruchten

  Deze nougat is met geroosterde amandelen, geroosterde hazelnoten, walnoten en gevriesdroogde bosvruchten. De bosvruchten maken de nougat fris en niet al te zoet. De kaneel, kardemom en vleugje gember in deze nougat zorgen voor…

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Framboos
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Framboos

  In deze nougat framboos zitten naast de gevriesdroogde frambozen, geroosterde amandeltjes en pistachenoten. De frambozen zorgen voor een friszuurtje en de vanille voor een aromatische smaak.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Chocolade
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Chocolade

  Deze ambachtelijke nougat is gemaakt met pure chocolade. Hierdoor heeft de nougat een fudge achtige structuur. Gevuld met geroosterde amandelen voor een heerlijke bite.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Sinaasappel - Anijs
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Sinaasappel - Anijs

  Heerlijke nougat met geroosterde amandelen, geroosterde pistachenootjes, geconfijte sinaasappel, anijs en een snufje kaneel en gember. Hartverwarmende smaken voor bij een kopje koffie of thee.

  € 6,25
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Pistache
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Pistache

  Nougat gevuld met enkel en alleen geroosterde pistachenoten. Het vleugje kardamom zorgt voor een oriëntaalse toets.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat 5 Spices
  Het Baklokaal Manuela's Nougat 5 Spices

  Deze limited edition nougat is gemaakt is op basis van amandel, cashew en pecan waaraan gekonfijte sinaasappel en amarenen zijn toegevoegd. Om het allemaal een beetje pit te geven zijn er 5-spice specerijen aan toegevoegd. Super…

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Double Choco Nuts
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Double Choco Nuts

  Deze nougat Double Choco-Nuts zit boordevol amandelen en hazelnoten. De donkere nougat is gemaakt van pure chocolade van Callebaut en in de witte nougat zit witte chocolade van Callebaut en vanille. Twee soorten noten en twee…

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Nougat Citrus
  Het Baklokaal Manuela's Nougat Citrus

  Heerlijk geurende zachte nougat met lekkere stukjes geconfijt citrusfruit. Fris van smaak een boordevol geroosterde amandelen.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Amarena Kers
  Het Baklokaal Manuela's Amarena Kers

  Nougat gemaakt met liefde voor het ambacht. Deze zachte nougat zit vol geroosterde amandelen en heerlijke amarena kersen.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Aardbei Roos
  Het Baklokaal Manuela's Aardbei Roos

  Een echt liefdeskoppel. Aromatische rozenblaadjes en zoete aardbeien wisselen elkaar af in deze ambachtelijk gemaakte nougat. Een heerlijke combinatie en stiekem erg lekker bij een vers kopje koffie.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Chocolade Framboos
  Het Baklokaal Manuela's Chocolade Framboos

  Ambachtelijke verwen nougat gemaakt met pure chocolade, geroosterde amandelen en frisse framboos. Een combinatie om verliefd op te worden.

  € 6,50
 • Het Baklokaal Manuela's Tropical
  Het Baklokaal Manuela's Tropical

  Heerlijk zomerfruit zit verwerkt in deze zachte nougat. Samen met geroosterde amandelen, pistache an cashewnoten waan je je eventjes in een zonnig oord.

  € 6,50
Sorteer op

Het verhaal van Manuela, de vrouw achter het Baklokaal:

Nadat mijn vader de eerste aflevering van Heel Holland Bakt gezien had in 2013, heeft hij mijn zus en mij een KitchenAid cadeau gegeven.
Wij waren als bakkersdochters al fanatieke thuisbakkers, maar mijn vader vond dat het bakvirus nog wat verder aangezwengeld moest worden.

Dat is gelukt! Nadat mijn vader in 2014 is overleden heb ik, na een jaar zeer intensief bakken, mezelf aangemeld voor "Heel Holland Bakt". Ik kwam door alle voorrondes heen en stond in 2016 in de tent.

Het voelde als een ode aan mijn vader en ik heb het tot de kwart finale geschopt. Daarna ben ik met mijn eigen Baklokaal begonnen en geef workshops in bakken. De heerlijke nougat heb ik leren maken van Hidde de Brabander, deze meesterpatissier is een autoriteit op dit gebied.

Nougat is een fantastisch product.
Pure ambacht en pure ingrediënten maken dit een echte delicatesse.
Ik brand de noten voor mijn nougat zelf en gebruik de lekkerste honing. Door het gebruik van verschillende soorten noten en toevoeging van verschillende smaken ontstaan de verschillende smaken nougat. 

© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss