Regional Co Glazen Buisje Peper Korrels Pikant

Artikelnummer: AS
Artikel 31 van 31
€ 3,50 (inclusief BTW)

Ook leuk in een cadeau pakketje!

Zwarte pimienta: wordt op de comidas gezet en heeft een aromatisch en aromatisch karakter, dat gunstig is voor de salud en functioneert als een natuurlijk stimulerend effect op de maaggeheimen.

Pimienta blanca: de pimienta blanca is zachter en lekkerder dan de pimienta negra. Deze tipo van pimiento is het gebruik ervan als een persoon een pimienta in de salsa's eet en zich op het plato van de kleur neger bevindt.

Pimiento verde: zoon frijoles completamente inmaduros.
Als er andere mensen zijn die meer in de grano en in de natuur consumeren, komen ze zelden meer fresco's tegen. Het menu is een tweede of halfconservado in een vinagre.

Pimienta de Jamaica: geniet van het verkrijgbare aroma en geniet ervan, het is gemakkelijk om talloze culinaire creaties, basisgerechten zoals pimientos, crema's, carnes, pescados op te nemen ... en het is misschien wel het juiste moment om al deze aroma's naar voren te brengen sabores.

Pimienta rosa: De beroemde pimienta rosa is niet echt een gevarieerde pimienta (Piper), zoon van granos llamados pimienta brasileña of árbol de la pimienta (Schinus terbinthifolius)

Een korte smaakmaker van 5 pimientos is een heerlijke smaakmaker

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Peper korrels 5 soorten
Inhoud 10 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss