Bier Tesselaar Strandstruner Weizen

Artikelnummer: M - 206362 / 24
Artikel 60 van 122
€ 2,99 (inclusief BTW)

Tesselaar Strandstruner is een uniek type Weizenbier, het is een ‘Koper’ kleurig Weizenbier.

Het koperkleurige bier is heel zacht, fris, toch vol en moutig met een fruitige Touch van de speciaal ontwikkelde giststam voor de familie. Met een zacht bittertje in de afdronk door de aromahop is het een prachtige aanvulling op het Tesselaar assortiment dat nu 6 bieren telt.

Weizenbier is een van de meest geliefde en populaire bieren van Nederland als het om speciaalbier gaat. Reden voor de Familie Diks om het assortiment aan te vullen met een nieuwe stijl van Weizenbier welke er nog niet was. Het is niet blond en het is ook niet donker! Het is een Koperkleurig Weizenbier van 5,5 % Alc.vol. Tesselaar Strandstruner genaamd.

Tussen het brouwen door aan de Spinbaan 11 in Den Burg is er door brouwerszoon Jasper en brouwvader Maurice Diks veel overlegt om het recept te maken… een beetje van dit en een beetje van dat, waarbij belangrijk was, dat het een compleet nieuw biertype zou worden. Uiteindelijk is het gebruik van geroosterde tarwe de sleutel gebleken voor de verrassende zachte smaak en koper kleur.

Een toepasselijke naam “Strandstruner”!
Heerlijk slenteren en kijken op het strand van Texel of er iets van je gading langs de vloedlijn ligt. Je fietstocht langs de wad dijk van het eiland met uitzicht over de Waddenzee. Het heerlijke gevoel van de zon op je bol en de wind door je haren. Door de dorpen op Texel heen Strunen of heerlijk bij een strandpaviljoen neerstrijken.  Op zoek naar Eilandse lekkernijen zoals een mooi glas Tesselaar Strandstruner ‘Koper’ weizenbier!

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 33 cl.
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss