Bier Tesselaar Eilandkriebel Blond

Artikelnummer: M - 206363 / 24
Artikel 59 van 122
€ 2,99 (inclusief BTW)

Het Foorjaar is wellicht het mooiste jaargetijde van het eiland. De lammetjes in de wei, de duinvalleien die weer kleur krijgen, het zonnetje die uit de wind weer warmte straalt… maar ook na een periode van donker bier, tijd voor een zacht geurend en bloemig blond bier! EILANDKRIEBEL!

Bierbrouwen is onze Passie. Een bier brouwen met de kriebels van het Foorjaar (dialect op Texel) een prachtige uitdaging! Blond en bijna strogeel van kleur door het gebruik van lichte gerstemout. In het volmout gebrouwen bier (hier zijn dus geen suikers aan toegevoegd) proef je de smaak van het graan op zijn best. Tijdens het koken van het Wort zijn maar liefst vijf bloemige hopsoorten toegevoegd. Stuk voor stuk smaakmakers in bier!

Dit speciale blonde bier heeft 6,4% Alc.vol.  is ondergistend en ongefilterd. Dit betekent dat alle smaak bewaard is gebleven. In ons speciale bierglas geschonken een feest voor het oog en een streling voor de tong. Van de tap of van de fles combineert dit blonde bier fantastisch met een heerlijke maaltijd of om lekker te genieten na een dag op het eiland. Dit vierde bier van de Tesselaar Familiebrouwerij is, naast het Tesselaar Eilandbiêr, de Razende Bok en Witte Tessel-Aar Weizen alleen op Texel te verkrijgen.

Voor de thuisblijvers die op de planten, de poes of de hond passen is er bij de slijters en supermarkten op het eiland ook een leuke geschenkverpakking verkrijgbaar met een selectie van onze bieren. 

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 33 cl.
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss