Baladin Leon Zwaar Donker Ale Bier

Artikelnummer: M - 204494 / 12
Artikel 50 van 122
€ 3,99 (inclusief BTW)

Met zijn klassieke bruine kleur, die doet denken aan de tuniek van een monnik, heeft Leön een mooie dikke en aanhoudende, hazelnootkleurige schuimkraag.

Bij de eerste geur vult de neus de fruitige geur van fruit gekookt in een houtoven. Vervolgens vermengen koffiearoma's zich met houtachtige nuances, die veranderen in vollere tonen van chocolade naarmate het bier warmer wordt.
De hitte van zijn 9% alcoholgehalte onmiddellijk raakt het gehemelte, met een vleugje zure kersen erin brandewijn. Deze wordt snel vervangen door de smaak van geroosterde granen, die de mond zachtjes vullen met tonen van chocolade, cacaobonen en koffie.

Een vrij zoet bier met een stevige body, complex maar zeer genietbaar. Water, gerstemout, hop, suiker, gist. Functies Alcoholpercentage: 8,5% Graad Plato: 19 Kleur (EBC): 50-55 Mate van bitterheid (IBU): 20-24 Servicetemperatuur: 10-12 °C Koppelingen Smaakvolle vleesgerechten, zoals stoofschotels, gestructureerde gerechten, dikke soepen met peulvruchten en groenten, blauwe kaas, chocoladedesserts of droge taarten.​

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: Water, gerstemout, hop, suiker, gist
Inhoud 33 cl.
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss