Regional Co Gember Poeder

Artikelnummer: AS
Artikel 18 van 31
€ 4,50 (inclusief BTW)

Op het moment dat je gember gaat eten, ben je onafscheidelijk. Het is de krachtigste wortel ter wereld en zal je ongetwijfeld in elke situatie helpen. Sterk van smaak, vreemd van vorm met een bijna onmerkbare geur, gember is heilzaam voor alle aspecten van ons lichaam.

Het is een van de ereplanten uit de traditionele Chinese geneeskunde en Ayurveda. Hoewel we altijd hebben geweten dat het een culinaire specerij is, heeft het als medische aanvulling zijn gelijke niet.
 

Het haalt zijn kracht uit de samenstelling van zuren zoals alfa-linoleenzuur, linolzuur, ascorbinezuur, asparaginezuur, caprinezuur, caprylzuur, gadoleïnezuur, glutaminezuur, myristinezuur, oliezuur, oxaalzuur, gingerol, shogaol en vezels. Het bevat ook etherische oliën zoals citral, citronellal, limoneen, camfeen, beta-bisoloben, beta-caryofylleen, beta-bisabolol, alfa-farneseen, alfa-cadineen, alfa-cadinol. beta-phellandreen, beta-pineen, beta-sesquifelandreen en gamma-eudesmol.
In termen van aminozuren heeft het arginine, asparagine, histidine, isoleucine, leucine, lysine, methionine, niacine, threonine, tryptofaan, tyrosine, valine en mineralen zoals aluminium, boor, chroom, kobalt, mangaan, fosfor, silicium en zink.
Naast de indrukwekkende samenstelling (die zelf misschien een beetje Chinees klinkt), is de gember, ja, biologisch, geliefd en altijd bij de hand omdat: Het is een krachtige ontstekingsremmer en vermindert acute pijn door de bloedcirculatie en werking te verbeteren.

Ideaal bij menstruatiepijn, migraine en artrose. Het is een perfect slijmoplossend middel dat u zal helpen herstellen van verkoudheid en griep, waardoor uw longen en luchtwegen worden ontlast. Het is zeer effectief bij alle spijsverteringsprocessen en verlicht misselijkheid bij zwangere vrouwen, indigestie of braken. Onlangs zijn de antikanker- en antivirale eigenschappen ervan bestudeerd, die helpen bij het verminderen van de virale en inflammatoire problemen die gepaard gaan met kankers zoals darmkanker.

Vragen? Bel ons op 040-2425485 of Mail ons: bestellingen@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 70 gram
© 2014 - 2024 De SmaakBeleving | sitemap | rss