Ventisquero Clasico Chardonnay 187,5 ml (Chili)

Artikelnummer: MON - 780662 / 24
Vorige Artikel 19 van 50 Volgende
€ 2,75 (inclusief BTW)

Ventisquero Clasico staat voor probleemloos genieten van een goed glas Chileense wijn: blends van wijnen uit Chili´s beste wijngebieden, zoals Casablanca, Maipo, Rapel en Colchagua. Zo ook deze Chardonnay.

Bleekgele kleur met groene tonen.

Een lichte geur van ananas en citrusvrucht, banaan.

Elegant en fris van smaak, met een lange afdronk.

Over het wijnhuis Viña Ventisquero

Viña Ventisquero is het geesteskind van Don Gonzalo Vial, een selfmade man, wiens succesverhaal in 1955 begon op de boerderij van zijn familie, in het landelijk gebied rond Rancagua. Zijn passie voor de wijnstok en zijn vader´s liefde voor het land en de landbouw waren zijn inspiratie bij het realiseren van zijn droom: in 1998 legde hij de basis voor Vina Ventisquero.

Ventisquero is zeer vooruitstrevend, dynamisch en buitengewoon succesvol als het gaat om het maken van wijnen van hoge kwaliteit, waarbij in ieder stadium de zorg voor het milieu voorop staat. Ventisquero bezit eigen wijngaarden in Chili´s belangrijkste wijnbouwgebieden: Coastal Maipo, Casablanca, Colchagua, Leyda en Huasco (Atacama).

Viña Ventisquero ontving in 2011 als allereerste wijnbedrijf in Chili de kwalificatie “Gecertificeerd duurzame Chileense wijn”.  Sinds 2013 strekt de certificering zich ook uit tot de wijnmakerij en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Land van herkomst: Chili

Wijnhuis: Vina Ventisquero

Druiven: Chardonnay

Jaargang: 2021

Serveertemperatuur: 10 graden

Houtlagering: Geen

Alcohol: 13%

Smaak: Fruitig

Gerechten: Genietwijn, gegerilde vis, vis met milde saus, pasta, kip, wit vlees

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Inhoud 187,5 ml.
© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss