Gimber Drink NR.2 BRUT 200 ml. (gember)

Vorige Artikel 5 van 10 Volgende
€ 14,95 (inclusief BTW)

GIMBER is het biologische alternatief voor elke alcoholische drank. 

Met 50% minder suiker, wat premium yuzu en citroentijm, is BRUT het nieuwe biologische gemberconcentraat in de GIMBER-scene. Fris en gedurfd als altijd, zal GIMBER N°2 BRUT niet nalaten precies te leveren wat je verwacht van een klassieke GIMBER-serve: versheid en de originele bite. Meng 20-30 ml GIMBER BRUT met fris bruisend water en garneer met een persoonlijk tintje. Ideaal voor 8 porties.

Wat is dat bezinksel in mijn fles?

Dat is wat POWER geeft aan jouw GIMBER! Het bezinksel in de GIMBER-flessen is hét bewijs dat de inhoud 100% natuurlijk is. Wij kozen ervoor het product niet te filteren en we voegen geen emulgatoren, conserveringsmiddelen of smaakversterkers toe. NO BULLSHIT, WE GO PURE.
Willen jullie wel eventjes de fles te schudden voor gebruik!

 

Waarom die prijs?

GIMBER is eigenlijk niet zo duur. Het is een concentraat dat je nog aanlengt, wat maakt dat een fles van 700 ml goed is voor 25 glazen GIMBER Perfect Serve. Als je het vergelijkt met de prijs van 25 flesjes soda, breezer, tonic of andere komt dit veel goedkoper uit.

Bij ons betaal je niet voor water, maar voor een concentraat boordevol kwalitatieve biologische gember, citroenen en verse kruiden! Wij gaan voor kwaliteit en dat zullen we ook nooit veranderen. We maken GIMBER in samenwerking met producenten, die op een biologische manier telen én die op een eerlijke manier vergoed worden.

 

Hoeveel Gember zit er in Gimber?

Al kennis gemaakt met de kracht van GIMBER? Behoorlijk pittig, toch? Dat komt omdat GIMBER bestaat uit minstens 38% kwalitatieve biologische gember.

 

 

 

Vragen? Mail ons: info@DeSmaakBeleving.nl
Ingrediënten: 41% gember, water, citroen, rietsuiker, kruiden, yuzu
Inhoud 200 ml.
© 2014 - 2023 De SmaakBeleving | sitemap | rss