De SmaakBeleving erg leuk voor u zelf, maar ook heel leuk om als kado te geven.

U kunt daarom diverse kadobonnen van verschillende waardes bij ons kopen.

Hoe werkt dit? Eigenlijk heel eenvoudig, u besteld de juiste kadobon in de webshop en betaald deze direct net zoals bij een normale bestelling. 

Als wij de bestelling binnen hebben versturen wij de kadobon per post naar het door u opgegeven adres binnen Nederland.
Als u voor een waarde boven de 50,- bonnen en/of producten  besteld dan vervallen de verzendkosten automatisch.

Als u alleen een bon besteld met een waarde lager dan 50,- zult u de verzendkosten van 3,95 betalen. Wij storten dan direct een bedrag van 2,95 aan u terug omdat de bon via de brievenbus verzonden kan worden.

Dit kan natuurlijk uw eigen adres zijn, zodat u persoonlijk de kadobon kunt afgeven, of u geeft bij afwijkend adres het adres op van de gelukkige, wij versturen de bon dan naar dit adres.

Vergeet dan niet bij de opmerkingen (bij het afronden van uw bestelling) even een persoonlijke boodschap in te vullen. Precies zoals u wilt dat wij deze tekst meesturen met de bestelling. 

Op de bon komt altijd de naam van de ontvanger te staan en het bedrag in euro's wat u wilt geven. Deze code is uiteraard eenmalig te gebruiken en is onbeperkt geldig.

Uw eventuele eigen tekst die u erbij wil vermelden wordt apart meegestuurd in de enveloppe.

Het bedrag wat u geeft is dus de totale korting wat de besteller ontvangt na het afronden van de bestelling. Er kan gekozen worden uit meer dan 1200 artikelen.

Stel u geeft 20,00 kado. Dan kan diegene dus voor 16,05 spullen besteden want de verzendkosten zijn 3,95. Er hoeft dus niet bijbetaald te worden. Besteld diegene voor 18,00 aan producten dan komt hier 3,95 verzendkosten bij en betaald de besteller dus 18,00 + 3,95 minus de kadobon van 20,00 = 1,95 

Geeft u een kadobon van 50,- of meer dan zijn er geen verzendskosten en kan dus het gehele bedrag aan producten worden uitgegeven.

 

 

Sorteer op
© 2014 - 2020 De SmaakBeleving, keuze uit meer dan 1500 producten! | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel